Víkend minižáků a přípravky Lovců

Naši nejmenší házenkáři se o víkendu zúčastnili dvou turnajů: minižáci se představili v Lounech, přípravka zajížděla do Mostu.

Minižáci – Louny 22.9.

Dva týmy z Lovosic se na tomto turnaji neztratily a lze je pochválit za předvedené výkony, i když nejsou schopni celý turnaj šlapat naplno. Je to především v obranné činnosti, kterou někteří hráči považují za odpočinkovou fázi utkání. V útoku si tvoříme docela snadno vyložené šance, které však díky nepřesné střelbě nejsou vždy úspěšné. Celkově lze jako bojovnější hodnotit družstvo mladší, složené z hráčů 2009 a 2008. Kladným zjištěním je skutečnost, že sportovní projev u všech hráčů vzbuzuje naději na další výkonnostní růst.

Lovosice I: Heřmanovský, Kylíšek, Kulíšek, Kratochvíl, Sedláček, Cibulka, Pflegr.
Lovosice II: Šindela, Hemerka, Urban, Fiedler, Kamaryt, Šenk, Klitschová.

Trenéři: Fr.Čech, L.Kylíšek

Přípravka – Most 23.9.

Podobně jako minižáci, startovaly v druhém turnaji této kategorie dva týmy z Lovosic a v žádném případě nezklamaly. I v této nejmladší kategorii máme v Lovosicích převážnou část šikovných a sportovně nadaných dětí. Lovosičtí začátečníci se vyrovnali všem soupeřům a po zlepšení míčové techniky a získání zkušeností nemusíme zatím mít strach o budoucnost házené v Lovosicích.

Lovosice I: Steif, Pazour, John, Sýkora, Novák, Chládek,Černý, Ertl.
Lovosice II: Kulhánek, Moravec, Tišler, Liška, Bartošík, Bezstarosti, Vodička, Král.

Trenéři: J.Šváb, B.Biňovcová

O bezproblémový víkend se zasloužili i rodiče hráčů, kteří zajistili dopravu a pomohli trenérům při dozoru v době turnajů.

Zpracoval: Jan Šváb