Soutěže nejmenších: Podkrušnohorská liga a Ústecká liga

Rozpačitý závěr soutěže se odehrál na posledním turnaji v mostecké sportovní hale. Turnaje se zřejmě v důsledku nedorozumění nezúčastnilo vedoucí družstvo z Loun.

Podkrušnohorská liga minižáků, Most 13. 5. 2018

Rozpačitý závěr soutěže se odehrál na posledním turnaji v mostecké sportovní hale. Turnaje se zřejmě v důsledku nedorozumění nezúčastnilo vedoucí družstvo z Loun. Tento celek v kompletní sestavě nepoznal v průběhu soutěže porážku a přesto skončil celkově na druhém místě. Turnaj v Mostě se odehrál tedy ve třech a Lovosice porazily oba Mosty a se ziskem čtyř bodů předstihly v celkovém hodnocení o jediný bod nepřítomné Louny. Druhé místo v turnaji obsadila mostecká děvčata a třetí byl Baník Most. Jako náhradu zápasů s Louny se odehrálo druhé kolo, ve kterém DHK Most porazil Lovosice a Baník Most, lovosičtí s Baníkem i podruhé vyhráli.

Výsledky turnaje v Mostě:

DHK Most : Baník Most 16:10, Lovosice : DHK 20:15, Lovosice : Baník Most 16:7

Druhé kolo nezapočítané do celkového hodnocení PL:

Lovosice : DHK Most 11:13, Lovosice : Baník Most 17:10, DHK Most : Baník Most 15:9

Konečná tabulka Podkrušnohorské ligy 2017 – 2018

Na závěr turnaje v Mostě byly všem účastníkům soutěže předány diplomy, poháry a medaile.

Sestava Lovců: Skalický, Chomát, Hrabánek, Bradáč, Burša, Křížek, Holman, Svojše, Gebhart Standa, Gebhart Jakub, Svojše, Kratochvíl, Kamaryt, Bušek, Pflegr, Kulíšek.

Celé družstvo zaslouží pochvalu a především v prvním  zápase s DHK zahráli všichni velmi dobře.

Turnaj Ústecké ligy 4+1, Most 12. 5. 2018

V sobotu se odehrál další turnaj této soutěže. Zúčastnila se opět dvě družstva Lovosic a děti se předvedly v dobrém světle. Všichni nadšeně bojovali a sehráli vyrovnané zápasy.

Sestava Lovců: Kratochvíl, Pflegr, Heřmanovský, Šindela, Kamaryt, Kulíšek, Dryje, Chomát, Klitschová, Steif, Fiedler, Klos, Hemerka, Toušek, Pazour, Sedláček, Kofr, Polák.

Zpracoval: Jan Šváb, trenér.