Přijďte se nažhavit na Bitvu o bronz do fanzóny Lovců!

Čeká nás poslední házenkářský víkend. Rozhodli jsme se poděkovat našim fanouškům za jejich podporu a zpestřit jim čekání na rozhodující zápasy o 3. místo.

Lovecká fanzóna

Před sobotním* utkáním proti Zubří bude na venkovním hřišti vedle haly Chemik připravena lovecká fan zóna. Díky práci dobrovolníků a členů klubu se tak mohou malí i velcí Lovci a všichni fanoušci pořádně nažhavit na bronzové duely.

Co všechno ve fan zóně najdete?

1. střelba na Artura – budete si moci zastřílet na plachtu s naším brankářem Arturem Adamíkem, kterou využíváme k poločasovým soutěžím. Všichni střelci si odnesou drobné dárky s klubovými logy a mohou si tak vyzkoušet, jak těžké je vlastně trefit se do jednoho ze 4 otvorů v plachtě.

2. překážkové dráhy pro děti – pro malé fanoušky budou připraveny překážkové dráhy, kde se mohou pobavit a trochu se rozcvičit 🙂

3. jdeme do boje! – čeká nás lítý boj a na něj je potřeba se řádně připravit. Nechte si na tváře (ale i kamkoliv jinam) namalovat bojové barvy Lovců a podpořte je proti Zubří i tímto způsobem.

4. fan shop Lovců – ani tento víkend nebude chybět možnost zakoupit si některé z artiklů, které vám standardně nabízíme v našem fan shopu. Navíc ti, kteří si zakoupí vstupenku v předprodeji, si z něj mohou většinu z produktů odnést se slevou 50%. Buďte Lovcem i mimo halu!

5. občerstvení před halou – větší fanoušci (ale nejen ti) se mohou na zápas morálně připravit také vnitřně. Na místě bude stan a pivní sety, kde si budete moci vychutnat poslední klidné chvíle před nadcházejícím sobotním bojem!

Fan zóna bude otevřena od 15 hodin do začátku utkání. Celý prostor bude profesionálně ozvučen a doprovázen komentářem.

Od 17 hodin pak začne v Chemiku samotné utkání. Na něm nebudou chybět skvělí trubači, kteří nám pomáhali dotvořit atmosféru v průběhu čtvrtfinále proti Kopřivnici. A samotní Lovci vyzývají všechny fanoušky, aby na utkání přišli v bílém nebo světlém oblečení (horní část). Bílé dresy přinesly štěstí v úvodním duelu v Zubří, věříme, že to stejné se podaří zopakovat i v zápasech v Lovosicích!

*Důležitá poznámka: po krásných a teplých 14 dnech se nám počasí trochu pokazilo. Pokud by na sobotní odpoledne byla nepříznivá předpověď s trvalým deštěm, vyhrazuje si klub možnost přesunout před zápasový program na nedělní odpoledne! O všem vás budeme včas informovat!