Charitativní aukce dresů Lovců

I na konci sezóny pokračuje naše spolupráce s Hospicem Sv. Štěpána v Litoměřicích. Lovci se jej znovu rozhodli podpořit a všanc dávají sadu dresů z letošní úspěšné sezóny. Ty budou součástí aukce dresů, která již teď běží na www.sportovniaukce.cz a kde budeme dresy Lovců až do 7. 6. dražit. Celý výtěžek půjde přímo hospicu na lůžkoviny – povlečení a pratelné podložky pro 24 pokojů Již od podzimu 2017 Hospic shání finanční prostředky na nutnou obměnu stávajícího povlečení a pratelné podložky, kterými by pro budoucí úsporu chtěl nahradit jednorázové. Celková pořizovací cena je 35 000 Kč.

Zapojte se do aukce, získejte dres některého z našich Lovců a pomozte dobré věci! Děkujeme! 

Cíl a poslání hospice

Hospic je specializované nestátní zdravotnické zařízení poskytující pacientům a jejich rodinám paliativní léčbu a péči. Jedná se o péči zaměřenou na předcházení utrpení a léčbu všech příznaků, které přináší život ohrožující nemoc.

Cílem práce je zajistit nemocnému i jeho rodině maximální kvalitu života, a to jak v domácím prostředí, tak při hospitalizaci přímo v lůžkovém zařízení. Za tímto účelem provozuje hospic také poradnu s půjčovnou pomůcek, ambulanci paliativní medicíny a léčby bolesti.