Minižáci sbírali další zkušenosti

První jarní turnaj se konal v Ústí nad Labem. Zúčastnila se ho dvě družstva lovosických Lovců.

Minižáci – Ústecká liga 4+1 8.4.2018

První jarní turnaj se konal v Ústí nad Labem. Zúčastnila se ho dvě družstva lovosických lovců složená z dětí ročníků 2008, 2009 a 2010 (kategorie mini v letošním prvním pololetí se tvoří z dětí narozených v letech 2007 a 2008). Z toho vyplývá, že lovosické týmy jsou většinou o rok mladší než soupeři. Pochvalu zaslouží všichni, kteří tvořili lovosické celky. Děti si vzaly opravdu za své přání trenérů, aby pokračovaly ve šlépějích jejich starších spoluhráčů (ročníky 2007), kteří předvedly výborný výkon na mezinárodním turnaji Prague Open. Přestože jsme v Ústí hráli s minimálním počtem hráčů a bez střídání, bojovali všichni až do poslední minuty. Všechny zápasy byly velmi vyrovnané a velmi bojovné. Jedinou skvrnou nad povedenou nedělí byl malý počet hráčů, kteří se na turnaj dostavili. Bylo nominováno 14 dětí, zúčastnilo se jen 11. Snahou trenérů je, aby si děti v průběhu sezony všechny zahrály. Takovýto přístup to však dost dobře neumožňuje.

Turnaje se zúčastnilo všech 10 týmů přihlášených do soutěže a hrálo se ve dvou skupinách.

Lovosice I: Luděk Kylíšek, Matyáš Kratochvíl, Jaroslav Pflégr, Matěj Dvořák, Dominik Šindela – soupeři: Loko Louny, Baník Most, Tygři Ústí, DHK Most.

Lovosice II: Pavel Kamaryt, Michal Bušek, Martin Kulíšek, Jan Sedláček, Jan Dryje a Stejskal – soupeři : Meziboří, DHK Most II, Děčín, Chomutov

Další turnaj se koná 22.dubna v Lounech.

Trenéři: L.Kylíšek, J.Šváb

Kategorie: aktuality, minižáci