Důležité informace ke čtvrtfinálovým zápasům!

O víkendu začíná pro Lovce play-off 2018! Pro všechny, kteří chtějí podpořit naše házenkáře v domácích zápasech čtvrtfinále, přinášíme základní informace.

Čtvrfinále Strabag Rail extraliga:

HK FCC Město Lovosice – KH Kopřivnice

Termíny utkání:

1. zápas: sobota 14. dubna 17:00
2. zápas: neděle 15. dubna 17:00

Vstupenky budou v prodeji pouze na pokladně sportovní haly až v den jednotlivých utkání. Pokladna bude otevřena po oba dny vždy od 16:00.

Vstupenky nejsou místenkou a jsou bez určení sedadla. Platí tedy, že ten kdo přijde do haly dříve, bude mít větší výběr místa. I nadále ale platí vyhrazená místa pro držitele permanentek, která i pro play-off zůstávají rezervována pro majitele sezónních vstupenek. Taková sedadla jsou v hale označena nápisem „PERMANENTKA“.

Ceny vstupenek na čtvrtfinále:

70Kč – dospělý
35Kč – mládež od 12ti let, důchodci, ZTP, ZTP-P
zdarma – děti do 12ti let

Permanentka = sleva na vstupném!

Veškeré druhy permanentních vstupenek, které byly nabízeny, platily na zápasy základní části. Na nadstavbu tedy již není možné použít, ale pro držitele permanentek nabízíme slevu ze vstupného. Nezapomeňte si tedy na čtvrtfinále přinést permanentky platné na sezónu 2017/2018 a dostanete od nás vstupenku za cenu platnou pro zápasy základní části (50Kč). Na jeden ks permanentky lze zakoupit pouze 1ks vstupenky! Bez předložení permanentky ze základní části nemůže být sleva uplatněna!

A samozřejmě vás čeká něco navíc…

V rámci čtvrtfinálových zápasů se můžete vždy těšit na něco navíc, co nebývá standardním obsahem extraligových utkání Lovců. Dopředu vám nic neprozradíme, abyste se měli o víkendu na co těšit. Jediné s čím už dnes můžeme vyjít ven, je ocenění úspěšných týmů minižáků a mladších žáků za jejich výsledek na mezinárodním turnaji Prague Handball Cup. Ocenění družstev proběhne v rámci poločasové přestávky 1. utkání (sobota).

Suma sumárum: rozhodně stojí za to vyrazit o víkendu do haly Chemik a podpořit Lovce ve čtvrtfinálové sérii proti Kopřivnici. Děkujeme již dnes za vaši podporu! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!