Výlet za Bundesligou hlásí posledních 8 volných míst!

Již potřetí pořádá náš klub zájezd na utkání německé házenkářské Bundesligy. Po úspěšných dvou předchozích ročnících tak znovu vypravíme autobus do Berlína.

Zájezd na utkání HBL – 15. dubna

Klub HK FCC Město Lovosice organizuje pro všechny fanoušky házené zájezd na utkání HBL. Jedná se o zápas hraný v Berlíně v neděli 15. dubna, ve kterém se představí berlínské Lišky včetně našeho brankáře Petra Štochla proti týmu Frisch Auf! Göppingen. Utkání slibuje vedle diváckého zážitku skvělou házenkářskou podívanou a jedinečnou atmosféru německé bundesligy.

Termín utkání: 15. dubna, Füchse Berlin – Frisch Auf! Göppingen 12:30

Cena zájezdu: 750 Kč
(v ceně je vstupenka – jedná se o lístky 3.kategorie a doprava Lovosice-Berlín-Lovosice).

Odjezd autobusu bude z Lovosic (65km po D8 směr Teplice, cca 30minut z Prahy, dostupno vlakovým i autobusovým spojením z Prahy) v ranních hodinách v neděli 15. dubna, odjezd z Berlína po skončení utkání. Zájemci se mohou hlásit na emailu lucie@hazenalovosice.cz .

V případě zájmu zasílejte svoje přihlášky na email lucie@hazenalovosice.cz.  Připomínám, že se jedná již o třetí takový výlet do Berlína, naposledy jsme vypravili dva autobusy.

Upozorňujeme všechny zájemce, že v rámci přihlášky bude vybíráno 400Kč jako záloha (pokud se nakonec zájezdu nezúčastníte a vaše místo neobsadí jiný zájemce, je to záloha NEVRATNÁ). Později pak budeme vybírat doplatek do plné ceny zájezdu.

Zájezdu se mohou zúčastnit všichni hráči klubu i jejich rodiče. V případě hráče mladšího 15ti let je potřeba mít zajištěn doprovod (starší kamarád, trenér)!

Pokud potřebujete k zájezdu jakékoliv informace, prosím pište na výše uvedený email.

Maximální termín pro přihlášení na zájezd je do 30. března.

Upozornění: zájezd se uskuteční jen při naplnění kapacity autobusu! Proto neváhejte, domluvte se se svými kamarády a pojeďte s námi vstříc jedinečnému házenkářskému zážitku. Samozřejmě platí i druhá varianta, že kapacita bude vyprodána, tak jako tomu bylo v rámci minulých výjezdů.

Kategorie: aktuality Rubriky: