Starší dorostenci na silného soupeře nestačili

V neděli 18.3.2018 odehráli hráči staršího dorostu další domácí zápas dorostenecké ligy. Jejich soupeřem bylo Nové Veselí.

15. kolo 1. ligy staršího dorostu:

HK FCC Město LOVOSICE – TJ Sokol NOVÉ VESELÍ
24:34 (12:17)

Za soupeře byli Lovcům hráči Nového Veselí, kteří se momentálně nacházeli na 3. místě prvoligové tabulky. Věděli jsme, že to nebude lehký zápas, ale po sérii vítězství a cenného bodu z Frýdku-Místku jsme si tak trochu věřili i na bodový zisk v tomto utkání.

Od úvodního hvizdu se zdálo, že to bude hodně vyhecované a dosti vyrovnané utkání. Hráči obou týmů předváděli rychlou házenou a obrany na obou stranách pokulhávaly za tempem hry. Až postupem času se projevila vetší vyrovnanost a techničtější vyspělost hráčů z Veselí, kteří pomalu ale jistě začínali přebírat otěže zápasu. Lovci drželi pomyslný krok do 24. minuty prvního poločasu a stavu 12:13. Od té chvíle, i díky zbrklému zakončování a i individuálním chybám, se soupeř začal střelecky prosazovat, a v poločase tak Nové Veselí vedlo o pět branek.

O přestávce Lovci zhodnotili průběh 1. poloviny a domluvili se na druhou půli. Hráči stále cítili šanci na zkorigování výsledku a odehrání vyrovnaného utkání. Bohužel, i přes velkou snahu našich Lovců, soupeř při své herní vyspělosti a kvalitě si průběh zápasu pohlídal a zaslouženě vyhrál v poměru 24:34.

Klukům patří velké poděkování za předvedený bojovný výkon. K dalšímu utkání zajíždíme do Plzně.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vítek:  Timko (2), Durček (2), Jetenský (4), Gebhart (1), Stach (8/1), Heřmanovský (3), Baičev, Holubec (3), Malý (1)