Mladší dorostenci favorita nezaskočili

V neděli 18. března nastoupili naši mladší dorostenci proti druhému celku tabulky, týmu Nového Veselí.

15. kolo 1. ligy mladšího dorostu:

HK FCC Město Lovosice – TJ Sokol Nové Veselí
25:36 (12:19)

Naši Lovci hostili v naší hale Chemik velice silný celek z Nového Veselí. Díky nedůsledné hře v úvodu utkání jsme soupeři okamžitě darovali vedení. Ve většině utkání této sezóny za to mohla naše špatná obrana, ale tentokrát nás trápil útok. Chyběl nám pohyb, myšlenka a hlavně ochota jít do toho na plný pecky. Nové Veselí si tak postupně vytvořilo sedmibrankové vedení a tak jsme do šaten odcházeli za stavu 12:19 pro soupeře.

Ve druhé půli jsme chtěli zmenšit rozdíl ve skóre. Trpělivou hrou se nám podařilo dostat Nové Veselí pod tlak a díky dobře fungující obraně a rychlým útokům se nám podařilo stáhnout soupeřův náskok na čtyři branky. Bohužel po oddechovém času soupeře jsme v útoku opět ztratili pohyb a Nové Veselí si tak svůj náskok sedmi branek vzalo zpět. Posledních 5 minut utkání naši hráči úplně naprosto vypustili a Novému Veselí doslova darovali další čtyři branky. Nové Veselí tak zvítězilo 36:25.

V příštím utkání zajíždíme do Plzně. Tu jsme na podzim porazili v utkání bohatém na branky vysoko 49:34 a rádi bychom podzimní vítězství zopakovali i na hřišti soupeře. Plzni patří aktuálně 8. místo, náš tým je pátý s náskokem pěti bodů.

Sestava a branky Lovců: Jelínek – Varga, Donát 2, Malý 2, Durček 5, Hermoch, Šuma 3, Kovář 6, Dojčinovič 3, Šmíd 4