Mladší dorost utnul sérii porážek.

Mladší dorostenci hráli v neděli 25.3.2018 v Plzni. Tohoto soupeře jsme na podzim dokázali v domácím prostředí v divoké přestřelce vysoko porazit a dva body jsme získali i na jeho palubovce.

1. liga mladšího dorostu:
Talent Plzeň – HK FCC Město Lovosice 28:29 (13:16)

Utkání pro nás začalo velmi dobře. Naším dobrým rychlým a postupným útokem jsme se okamžitě ujali vedení, které jsme až na jedno malé zaváhání po celé utkání dokázali udržet na své straně. Prakticky v každém postupném útoku jsme si dokázali vytvořit jasnou brankovou příležitost. Kdyby soupeře nepodržel jejich ve formě chytající brankář, mohlo být po prvním poločase rozhodnuto.

Začátek druhé půle probíhal ve stejném duchu jako celý první poločas. Pomalu, ale jistě jsme si budovali větší brankový rozdíl, který se vyšplhal na 5 branek. V tu chvíli jsme se dostali do dvojnásobného vyloučení a Plzeň toho výborně využila. Náš soupeř povzbuzený výborně zvládnutou přesilovkou začal snižovat rozdíl ve skóre. Lovci pod tímto tlakem začali hrát v útoku trochu ustrašeně a výsledkem toho bylo vyrovnání Plzně 5 minut před koncem utkání. Po oddechovém času, který jsme si vzali, se naše hra vrátila do těch správných kolejí. I když tomu výsledný stav moc neodpovídá, došli jsme si v klidu pro další 2 body.

Nyní nás čeká dvoutýdenní pauza, po které zajíždíme na palubovku o udržení bojující Kopřivnice.

Sestava a branky Lovců: Tietze, Jelínek – Varga, Veselý, Trkovský 9, Malý 3, Durček 5, Šuma, Kovář 5, Dojčinovič 6, Šmíd 1