Mladší dorost prohrál ve Frýdku

V rámci loveckého víkendu ve Frýdku-Místku nastoupili proti místním dorosteneckým týmům také oba naše mládežnické výběry.

Předehrávka 19. kola 1. ligy mladšího dorostu:

Pepino SKP Frýdek-Místek – HK FCC Město Lovosice
40:30 (21:17)

Předehrávka 19. kola nejvyšší ligy mladšího dorostu pro nás nedopadla vůbec dobře. Prvních 10 minut utkání bylo vyrovnané. V útoku se nám dařilo vytvářet si dobré brankové příležitosti. I Frýdku se dařilo vytvářet si dobré střelecké příležitosti, ale naštěstí pro nás se soupeři nedařilo tyto příležitosti využít. Jako mávnutím proutku se obraz hry změnil v naší demolici. Díky naší střelecké potenci a špatné obraně jsme Frýdek pustili do většího brankového náskoku.

Druhý poločas bohužel pro nás pokračoval ve stejném rytmu. Naše statická obrana bohužel nedokázala zastavit útočnou vlnu soupeře. Nutno podotknout, že Frýdek měl i obrovskou porci štěstí. Téměř každá střela skončila v naší síti. Frýdek si tak přesvědčivě došel pro 2 body a nám nezbývá nic jiného, než na sobě zapracovat a špatné výkony napravit.

V příštím kole hostíme v naší hale Chemik družstvo z Nového Veselí. Utkání se hraje v neděli 18.3.2018 ve 12:00.

Sestava a branky Lovců: Tietze, Jelínek – Donát 4, Varga 1, Lopata 1, Trkovský 7, Malý 3, Durček 7, Hermoch, Roubíček 4, Kovář 3,