Starší dorostenci se proti Bystřici natrápili

Starší dorostenci Lovců sehráli v neděli 25.2.2018 v hale Chemik své první domácí utkání v jarní části soutěže.

 13. kolo 1. ligy st.dorostu: 

HK FCC Město LOVOSICE – Házená VELKÁ BYSTŘICE
38:35 (22:18)

Soupeřem jim byli hráči z Velké Bystřice, kteří jsou aktuálně na 11. místě v prvoligové tabulce. Za zmínku stojí výhra Velké Bystřice na půdě Dukly Praha v podzimní části, což byl pro Lovce jasný signál kvality soupeře.

Hned od úvodu zápasu se potvrdilo, že utkání nebude lehké, neboť hráči Bystřice byli výborní ve hře jeden na jednoho. Průběh prvního poločasu byl vyrovnaný a ani jednomu ze soupeřů se nepodařilo výrazně odskočit. Až v samém závěru se Lovcům přece jen podařilo skóre navýšit na poločasový stav 22:18.

Ve druhém poločase se Lovcům hra nedařila dle představ a byl to naopak právě soupeř, který se svou houževnatostí nebezpečně přibližoval a dokonce se mu podařilo v závěrečné části skóre srovnat. Nicméně se Lovcům v poslední minutě utkání podařilo vstřelit v rychlém sledu rozhodující 2 branky a zápas dovedli do vítězného konce. Konečný stav 38:35.

Další utkání hrajeme v sobotu 3. března ve Štáhlavech.

Sestava a branky Lovců: Günl, Vítek – Vích, Timko (1), Štraus (10), Škromach, Jetenský, Gebhart (4), Stach (14/4), Baičev (6), Holubec (2), Malý (1)