V regionálním derby jasné vítězství Lovců

Ve třináctém kole druhé ligy mužů se potkali v regionálním derby naši házenkáři a tým Ústí nad Labem. Po podzimní výhře o dvě branky jsme tentokrát soupeře přehráli zcela jasně.

 13. kolo 2.liga muži SVČ:

HK FCC Město Lovosice B – TJ Chemička Ústí n/L
35:18 (13:10)

V neděli 25.2 se v třináctém kole druhé ligy mužů v naší hale Chemik utkala naše záloha v tradičním derby s ústeckou Chemičkou.

Začátek utkání byl vyrovnaný. Sice jsme neustále vedli, ale nedokázali jsme si vytvořit výraznější náskok, když nás v družstvu soupeře nejvíce trápil náš odchovanec Zdeněk Kabát. Druhý poločas se nám pak daleko lépe dařilo dodržovat taktické pokyny a náš náskok postupně narůstal až na konečných jednoznačných 35:18.

Tým „B“ si vítězstvím udržel druhou příčku v tabulce, v dalším kole čeká na naši zálohu v sobotu 3. března pátý tým tabulky Mladá Boleslav.

Sestava a branky Lovců: Jan Hrdlička, Václav Vodička – Pavel Pěkný (6), Dlouhý Jiří (1), David Karlovec (2), Lukáš Černý (4), Gebhart Marek (2), Tomáš Barth (5/3), Martin Prokop (2), Dlouhý Jan (5), Škromach Jakub (1), Lukáš Hrdlička (4), Havlovec Ondřej (3).

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: