V Praze neuspěla ani rezerva Lovců

Stejně jako dorostenecké soutěže, také druhá liga mužů měla na programu první jarní kolo. V něm se naši muži „B“ představili na palubovce Dukly Praha, stejně jako týmy dorostu.

 12. kolo 2.liga muži SVČ:

Dukla Praha B – HK Lovosice B
26:24 (13:13 )

V prvním kole jarní části soutěže zajížděla naše mužská záloha na palubovku lídra tabulky. Utkání bylo velmi vyrovnané a ani jednomu ze soupeřů se dlouho nedařilo získat rozhodující náskok. Po poločase 13:13 trval vyrovnaný stav až do 22. minuty druhé půle. V tu chvíli jsme neproměnili několik vyložených brankových příležitostí a Dukla si tak vypracovala rozhodující náskok, na který už se nám bohužel nepodařilo zareagovat. Odešli jsme tak poraženi poměrem 26:24.

Díky vítězství tak Dukla odskočila v čele tabulky na 20b, Lovosice „B“ ztrácejí na vedoucí tým 4body. V dalším kole hostíme doma v regionálním derby Ústí nad Labem v neděli 25. února od 16 hodin.

 Naše sestava a střelci: Jan Hrdlička, Václav Vodička – Pavel Pěkný (1), Jaroslav Timko, David Karlovec (5), Lukáš Černý (7), Roman Havel, Tomáš Barth (8), Martin Prokop, Marek Gebhart, Jakub Škromach(2) a Dominik Štraus(1).

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: