Jan Landa dnes převzal poděkování za reprezentaci klubu v rámci ME mužů v Chorvatsku.

Jan Landa dnes převzal poděkování za reprezentaci klubu v rámci ME mužů v Chorvatsku.

Lovci znovu úspěšní, odneslo to Nové Veselí

Zápas, ve kterém se nám podařilo téměř vše, na co „jsme sáhli“. Předvedli jsme obrovskou bojovnost, snahu, chtíč a dařilo se nám proměňovat. Vše, co bude potřeba v dalších kolech a především v nadstavbové části soutěže.

15. kolo Strabag Rail Extraliga:

HK FCC Město Lovosice – TJ Sokol Nové Veselí
40:22 (21:8)

Pouze samý úvod zápasu byl vyrovnaný (2:2), zbytek utkání Lovci zcela ovládli. Od začátku utkání byla k vidění obrovská bojovnost a velmi dobrý pohyb v obraně, díky čemuž jsme dokázali přerušovat hru soupeře nebo jej nutit do střelby z nepřipravených pozic. Díky dobré obraně jsme pak často vyráželi do rychlých protiútoků, kde byli úspěšní především křídla Motl s Malým. Ve velké pohodě pak zápas odehráli Bouček s Landou a střelecky se dařilo Klimtovi. Když k tomu přidáme spolehlivý výkon obou brankářů Adamíka s Hrdličkou, nemohlo dnešní střetnutí dopadnout jinak, než vítězstvím našich házenkářů. Již v poločase bylo o vítězi rozhodnuto. Ve druhé půli dostali prostor všichni naši hráči a dokázali naše vedení ještě navýšit na konečných 40:22.

Jedinou kaňkou na zápase pak bylo zranění Jana Landy, který dnešní utkání nedohrál a předčasně musel opustit hriště.

V dalším kole jedeme na palubovku lídra tabulky Plzně, kde hrajeme v neděli 18. února od 10:30 hodin. Další domácí duel a to nesmírně důležitý v boji o první čtyřku, čeká na naše Lovce v sobotu 24. února od 17 hodin.

Děkujeme všem fanouškům za podporu! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Komentář Milana Berky, trenéra HK FCC Město Lovosice: „Samozřejmě u nás panuje spokojenost s vítězstvím. S ničím jiným jsme do zápasu ani nešli, protože doma už si nemůžeme dovolit ztratit body. Dnes jsme udrželi nasazené tempo z utkání v Hranicích, odehráli jsme zápas s chutí a ušetřili hromadu sil díky tomu, že dostatek příležitostí dostali všichni hráči. Předvedli jsme výbornou obranu se skvělými brankáři. Děkujeme našim divákům za pěknou atmosféru.“

Komentář Pavla Hladíka, trenéra TJ Sokol Nové Veselí: „Blahopřejeme domácím k vítězství. Nám se dnes nedařilo vůbec nic a žádný náš hráč nepodal ani svůj standardní výkon. Jediným kladem byla hra Kupy a Resla. S podobným výkonem, který jsme dnes předvedli, nemůžeme na nejvyšší soutěž ani pomýšlet. Už nehrajeme o play-off, ale o udržení a to vyžaduje výkony na hranici našich možností. K tomu jsme dnes měli daleko a proto nás Lovosice porazily vysokým rozdílem.“

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Adamík – Landa 4, Sýkora 2, Motl 6, Bouček 6, Jelínek, Bičiště 3, Barth 1/1, Klimt 8/1, Semerád 1, Karlovec, Hrdlička 3, Malý 6.

7m hody: 3/2 – 1/1, vyloučení: 2 – 2, rozhodčí: Hanák, Pavlíček, diváků: 532.

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,