Zveme Lovce na letní házenkářský kemp!

Klub HK FCC Město Lovosice pořádá ve spolupráci s německým týmem HSV Dresden házenkářský kemp pro členy HK Lovosice ročníků 2004 – 2009.

Letní kemp v Německu.

Náš klub ve spolupráci s partnerským týmem HSV Dresden zve všechny Lovce na házenkářský kemp, který se uskuteční v srpnu ve sportovním středisku Waldpark Grünheid.

Kemp je určen všem našim malým i větším Lovcům, kteří se chtějí něco nového naučit a zdokonalit se v házenkářských činnostech. Společně tak budou trénovat české i německé děti pod vedením kvalifikovaných trenérů našeho a německého klubu.

Samozřejmostí jsou vedle házenkářských tréninků také týmové a individuální soutěže. Přijďte si otestovat svoje dovednosti, naučit se něco nového, poznat nové kamarády a dát si nové cíle před blížící se sezónou! Tenhle kemp vás prostě bude bavit!

Kapacita kempu je 70 osob a cena je v porovnání např. s letními tábory nebo i jinými házenkářskými kempy dost dobrá! 😉 Tak co Lovci, jdete do toho?

Přihlašovat se můžete už dnes a to vyplněním online přihlášky zde.

Těšíme se na vás!

Základní informace o kempu

Kdy: 6. – 10. srpna 2018

Kde: Německo – sportovní středisko Waldpark Grünheid, odkaz: www.waldpark.de

Pro koho: Pro hráče HK Lovosice (ročník 2004 -2009)

Co vás čeká: Letní soustředění s německým klubem HSV Dresden. Hráči budou trénovat společně s německými hráči. Během kempu budou probíhat týmové a individuální soutěže. Přesný denní program bude upřesněn.

Cena: 1500 Kč/ 5 dní (v ceně: cesta + ubytování + plná penze)

Kapacita: 70 hráčů. Proto jedou ti, kteří se přihlásí a zaplatí první.

Jak se přihlásit a zaplatit?

Přihlášení probíhá formou vyplnění online přihlášky, kterou naleznete na www.hazenalovosice.cz/kemp-nemecko.

S přijetím přihlášky hráče je požadována úhrada zálohy ve výši 50% ceny (750,- Kč), teprve potom bude hráč přijat jako účastník.