Lovci mají za sebou turnaj v Topoľčanech.

Další přípravná střetnutí na odvetnou část extraligy mužů mají za sebou naši házenkáři, kteří o víkendu absolvovali mezinárodní turnaj ve slovenských Topoľčanech.

Agro Cup 2018 

Za účasti 4 týmů odehráli Lovci Lovosice další část přípravy. Postupně se střetli s domácím HK Agro Topoľčany, rakouským týmem SG Handball West Wien a českým soupeřem z extraligových palubovek HC Robe Zubří.

HK FCC Město Lovosice – HK Agro Topoľčany 30:37 (15:15) 

Komentář trenéra Václava Tomana: „Do Topoľčan jsme po domluvě s Milanem Berkou přijeli s cílem dát herní prostor každému hráči, který se objevil v přípravě. Prvních patnáct minut jsme nastoupili se základní sestavou, v dalších minutách jsme protočili křídla a od konce poločasu dostali prostor další hráči. Širší sestava pak odehrála celý druhý poločas a soupeř pak i díky tomu dokázal v zápase odskočit. Je jasné, že mladí hráči ještě nejsou natolik vyzrálí, aby dokázali držet krok s týmem jako jsou Topoľčany.“

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Adamík – Bičiště 1, Bouček 2, Jelínek 1, Kalík 5, Karlovec 1, Klimt, Konárik, Prokop 2, Hrdlička L. 3, Malý 6, Motl 3, Pěkný, Stach, Sýkora 6.

HK FCC Město Lovosice – SG Handball West Wien 24:36 (14:18)

Komentář Václava Tomana, trenéra HK FCC Město Lovosice: „V prvním dnešním zápase jsme nastoupili proti rakouskému soupeři. I když se Wien představila bez 4 hlavních opor, které reprezentují Rakousko na ME, přijela do Topoľčan s velmi kvalitní kádrem. Soupeř měl vekou sílu a hrál krásnou házenou. My jsme s ním dokázali držet v první půli krok a jen neproměňování šancí nás připravilo o ještě lepší výsledek. Ve druhém poločase jsme obměnili sestavu a soupeř postupně navyšoval svůj náskok na konečných 12 branek.

Sestava a branky Lovců: Gebur, Adamík 1 – Stach, Kalík 2, Sýkora 2, Motl 5, Bouček 3/2, Jelínek 2, Bičiště, Hrdlička L., Klimt 1, Konárik, Prokop 1, Karlovec 1, Pěkný, Malý 6.

HK FCC Město Lovosice – HC Robe Zubří 28:31 (14:14)

Komentář Václava Tomana, trenéra HK FCC Město Lovosice: „Utkání se Zubřím bylo prakticky celé vyrovnané a dokonce jsme v něm převážnou část zápasu vedli. V závěru nás o vítězství připravily neproměněné šance a zbytečné technické chyby, které umožnily soupeři zápas otočit v jeho prospěch.
Celkově turnaj splnil záměr, se kterým jsme na něj odjížděli a to umožnit všem zahrát si přibližně stejný čas a protočit celou sestavu. Tradičně musím pochválit pořadatele, znovu se nám v Topoľčanech moc líbilo a děkujeme za skvělou organizaci a pohostinnost.“

Branky a sestava Lovců: Hrdlička J. 1, Gebur – Stach 1, Kalík 2, Sýkora 3/1, Motl 1, Bouček 6, Jelínek, Bičiště 2, Hrdlička L. 3, Klimt 2, Konárik 3, Prokop 1, Karlovec 1, Pěkný, Malý 2.

Konečné pořadí turnaje: 

  1. HK Agro Topoľčany 6b
  2. SG Handball West Wien 4b
  3. HC Robe Zubří 2b
  4. HK FCC Město Lovosice 0b

Oficiální stránky turnaje: https://agro-cup-2018.webnode.sk/

 

Kategorie: aktuality, tým "A"