Pojeďte s námi do Prahy podpořit Lovce!

Vážení fanoušci, tak jak jsme avizovali v průběhu posledního ligového utkání proti Zubří, organizuje klub pro svoje příznivce zájezd na utkání proti Dukle Praha.

Zájezd na utkání 12. kola extraligy proti Dukle Praha: sobota 9. prosince, 16:30. 

Klub HK Lovosice pořádá pro všechny fanoušky Lovců autobusový zájezd na utkání proti obhájci českého titulu. Věříme, že nabídky využijete a pojedete s námi podpořit naše hráče. V ceně zájezdu není vstupenka na utkání (80 Kč dospělý / 40 Kč děti a mládež do 15 ti let), kterou si každý z účastníků zakoupí individuálně přímo na místě!

Upozorňujeme všechny zájemce, že zájezd se uskuteční pouze při naplnění kapacity autobusu! Věříme, že stejně jako na loňské semifinále v Plzni i tentokrát výlet zrealizujeme a vytvoříme našemu týmu důstojné prostředí hodné tohoto důležitého boje. Využijte prosím autobusové dopravy organizované klubem a umožněte tak účast na utkání také těm, kteří nemohou vyjet na zápas svými vlastními osobními auty. Můžeme slíbit, že společné fanouškovské chvíle v autobuse pro vás budou jedním ze sobotních zážitků a možností nastartování atmosféry již před samotným duelem.

Přihlašovat se můžete na vrátnici SH Chemik od úterý 28. listopadu. Přihláška je platná až po zaplacení částky zájezdu, kterou uhradíte přímo při přihlašování. Přihlašovat se můžete maximálně do středy 6. prosince, kdy v domácí hale hrajeme utkání ČF Českého poháru proti Hranicím (od 17 hodin). Přihlášky platné a možné pouze osobně na vrátnici sportovní haly!

Děkujeme za podporu! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Základní informace

Termín utkání: sobota 9. prosince 16:30
Odjezd autobusu: 14:00 pokud pojedeme s hráči, 14:45 pokud pojedou jen fanoušci! 
Cena zájezdu: 100 Kč / osoba (cesta Lovosice-Praha-Lovosice)
Vstupenky: 80/40 Kč, každý individuálně přímo v Praze, kde bude pro naše fanoušky zajištěn samostatný sektor (kdo s námi v Praze již byl, ví že místa bude dost 🙂 )

Kategorie: aktuality, tým "A"