Lovci po roce znovu ve Final 4 Českého poháru!

Odvetné střetnutí čtvrtfinále Českého poháru zvládli Lovci skvěle. Nejen že uhájili tříbrankový náskok z prvního zápasu, ale dokázali zvítězit také v odvetě.

Odvetné utkání ČF Českého poháru:

TJ Cement Hranice – HK FCC Město Lovosice
23:30 (12:11)

Střetnutí v Hranicích začali Lovci dvěma brankami v řadě a vedením 2:0, ale zbytek první půle byl zcela vyrovnaný. Dva góly Indráka znamenaly srovnání na 2:2. Lovci byli ve zbylých minutách vždy o branku vpředu, ale domácím se vydařila přesilová hra po vyloučení Lukáše Malého a ve 28. minutě otočili stav na 11:9 ve svůj prospěch. Následoval náš oddechový čas a po něm jsme znovu dokázali zápas znovu srovnat. Již po uplynutí řádné hrací doby byl nařízen devítimetrový hod, ze kterého se dokázal prosadit Tomáš Bechný a do šaten tak Hranice odcházely s jednobrankovým vedením 12:11.

Druhý poločas zvládli naši házenkáři skvěle a ve 37. minutě vedli 17:13,  v součtu tedy již o sedm branek. O deset minut později svítil na ukazateli stav 15:22 a Lovci tak již kráčeli do finálové čtyřky Českého poháru. V zápase, ve kterém dostali příležitost všichni hráči naší sestavy, jsme zvítězili 30:23 a v lednu se tak můžeme těšit na finálový turnaj.

Komentář po utkání, Vojtěch Srba, ředitel klubu HK FCC Město Lovosice: „od začátku nám fungovala obrana. Bohužel nás brzdila útočná fáze, kdy jsme nebyli schopni proměnit dobré střelecké příležitosti a celkově jsme měli nízkou úspěšnost střelby. Ve druhé půli jsme výrazně zlepšili přechod do rychlého útoku a během deseti minut jsme rozhodli o osudu utkání. Do zápasu se postupně zapojili všichni naši hráči a všichni předvedli solidní výkon. Máme radost, že se nám znovu po roce podařilo probojovat do Final 4.“

Děkujeme všem našim fanouškům za podporu! Pokud bude zájem, pokusíme se připravit nějaký zájezd na finálový turnaj v Chebu. Final 4 se uskuteční 27.-28. ledna 2018. 

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Adamík – Landa 1, Kalík 2, Sýkora 8/1, Bouček 1, Jelínek, Bičiště 5, Klimt 2, Konárik 3, Semerád 1, Karlovec 5, Malý 2.

7m hody: 2/2 – 1/1, vyloučení: 3 (přímá ČK Zemánek) – 4, rozhodčí: Hanák, Pavlíček, diváků: 161.

 

Kategorie: aktuality, tým "A"