Lovci bojují o Final 4 Českého poháru, do Hranic jedeme s náskokem tří branek!

Úplně poslední utkání letošního roku čeká na Lovce ve středu 20. prosince v odvetném zápase čtvrtfinále Českého poháru v Hranicích.

Odveta ČF Českého poháru: 

TJ Cement Hranice – HK FCC Město Lovosice,
středa 20. prosince 17:00 

Před 14 dny sehráli naši Lovci úvodní duel čtvrtfinále a celý první poločas v něm patřil soupeři z Hranic (poločasový výsledek 12:14). Ve druhé půli jsme dokázali srovnat a díky sérii pěti branek pak dokonce získat pětibrankové vedení. To se v konečném součtu smrklo na třígólový náskok, který si Lovci povezou do středeční odvety na palubovce Hranic.

Stejně jako v zápase proti Dukle nebo Brnu, i v Hranicím bude Lovosicím chybět nejlepší střelec Jirka Motl. I bez něj je ale celý tým odhodlaný odvést na hřišti maximum a vybojovat pro Lovce další postup do finálového turnaje. Připomeňme, že v loňském roce se nám také podařilo postoupit mezi nejlepší čtyřku a v Brně-Maloměřicích pak dokonce po výhrách nad Karvinou (semifinále) a Plzní (finále) dosáhnout potřetí v historii klubu na vítězství v této soutěži.

Komentář před utkáním, Vojtěch Srba, ředitel klubu: „Máme před sebou poslední utkání v letošním roce, do kterého jdeme s tříbrankovým vedením. Není to moc ani málo, ale již není na co se šetřit. Do zápasu dáme vše a budeme se snažit dosáhnout takového výsledku, který by nás posunul do lednového finálového turnaje. Nečeká nic jednoduchého, protože Hranice disponují zkušeným týmem.“

Utkání začíná v Hranicích v 17 hodin a měl by z něj být k dispozici přenos prostřednictvím TVcom. Držte nám na dálku palce, budeme to i v posledním utkání roku 2017 potřebovat! Děkujeme! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Program odvetných zápasů ČF (v závorce výsledek prvního zápasu): 

středa 20. prosince
17.00: 
Cement Hranice – FCC Město Lovosice (27:30),
18.00: KH Kopřivnice – Sokol Nové Veselí (29:33),
19.15: SKKP Handball Brno – HCB Karviná (35:38).

Čtvrtek 21. prosince
18.10:
 Talent Robstav-M.A.T. Plzeň – HBC Ronal Jičín (26:25).