Záloha přivezla těsné vítězství z Pardubic

V devátém kole druhé ligy mužů jsme hostovali v Pardubicích, odkud se body často nevozí, ale to jsme chtěli tentokrát změnit.

9. kolo 2. liga muži SVČ:

1.HC Pardubice – HK FCC Město Lovosice B
27:28 (18:12)

Začátek utkání byl vyrovnaný až do 13. minuty do stavu 6:6. Potom bohužel přišel náš neuvěřitelný herní výpadek, kdy na co jsme sáhli, to jsme pokazili a domácí si tak šňůrou šesti branek zajistili pohodlné poločasové vedení.

V tu chvíli na nás již nikdo nesázel a spokojení domácí diváci nám to dávali patřičně najevo. Jenže právě to mohl být paradoxně ten zlomový moment, který dokázal naše hráče probudit k zlepšenému výkonu. V 8. minutě druhé půlky už to bylo jen o gól, ale překlopit vedení na naší stranu se nám dlouho nedařilo, především díky neproměňování vyložených šancí. Nakonec se to minutu před koncem přeci jen povedlo a z Pardubic si tak přivážíme cenné vítězství, za které patří našim Lovcům poděkování.

Další utkání hrajeme v neděli 19. listopadu od 16hodin proti Slavii.

Sestava a střelci: Arpád Gebur, Václav Vodička – Pavel Pěkný, Filip Kopáč (1), Jiří Kalík (6), David Karlovec, Radek Provinský (5), Lukáš Černý (4), Roman Havel (1), Tomáš Barth (10/4), Martin Prokop, Lukáš Hrdlička (1).

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: