Po vítězství nad Libercem záloha zpět na medailových příčkách

V minulém  kole se našemu béčku nevydařilo utkání proti Slavii Praha, k dalšímu kolu tak tým vyrazil s odhodláním domácí neúspěch odčinit. A podařilo se.

11. kolo 2. liga muži SVČ:

Liberec Handball – HK FCC Město Lovosice B
29:31 (15:11)

V sobotu 25.11 jsme odjížděli do Liberce k poslednímu podzimnímu utkání s minimálním počtem hráčů do pole (jeden na střídání), odhodláni však odčinit domácí porážku od Slavie.

Jenže mnohdy jen odhodlání a snaha nestačí, protože v domácí brance čaroval brankář Soukup a v 21. minutě jsme prohrávali o devět branek. Do konce poločasu se nám přeci jen podařilo korigovat na přijatelných 15:11.

V druhé půli jsme pokračovali v nátlakové hře, do deseti minut bylo vyrovnáno a domácího brankáře Soukupa jsme „vyhnali z brány“. Pak nám chvíli dělal problém druhý brankář domácích, ale naše nasazení dávalo naději, že zápas zvládneme úspěšně a to se nakonec podařilo. Utkání jsme dohráli „vyždímaní, ale šťastní“. Klobouk dolů před všemi „Lovci“ libereckého klání.

Lovci tak přezimují na druhém místě tabulky se 16 body, dva body za vedoucí Duklou „B“. Nyní je čeká ligová přestávka a 12. kolo se hraje až 17. 2. 2018. Hned v úvodním kole jarní části pak narazíme na lídra tabulky Duklu, kterou jsme v úvodním kole letošního ročníku porazili 37:32. 

Sestava a střelci Lovců: Arpád Gebur, Václav Vodička – Pavel Pěkný (7/2), David Karlovec (4), Radek Provinský (4), Lukáš Černý (6), Roman Havel (3), Miroslav Machač (3), Matěj Baičev (4).

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: