Porážka s Frýdkem-Místkem odčiněna, Lovci vezou body z Jičína!

Výborné střetnutí dnes sehráli naši Lovci na palubovce házenkářů Jičína. Soupeř, který letos v domácím prostředí dokázal porazit oba finalisty posledního ročníku, nakonec odešel z utkání poražen rozdílem devíti branek.

9. kolo extraligy mužů:

HBC Ronal Jičín – HK FCC Město Lovosice
20:29 (9:12)

Lovci vstoupili do dnešního utkání velmi odhodlaně a soustředěně. Výsledkem bylo vedení 3:0 v desáté minutě střetnutí, když naše pozorná obrana s navrátivším se brankářem Adamíkem nepropustila za svá záda jedinou branku domácích. Utkání se v další části zcela srovnalo a výsledkem bylo také nerozhodné skóre 5:5 v 18. minutě zápasu. Vyrovnaná byla první polovina až do 26. minuty a stavu 9:9. Závěrečné minuty se ale vydařily lépe našim hráčům, kteří ještě do poločasu dokázali Jičínu odskočit na 12:9. Dařilo se především Mílovi Sýkorovi, který vstřelil plnou polovinu našich branek.

Po celou druhou půli jsme si i nadále udržovali dostatečný brankový odstup a vedli nad Jičínem minimálně čtyřbrankovým rozdílem. Naše vedení narostlo začátkem poslední desetiminutovky na 21:15 a v konečném součtu Lovci zvítězili o 9 gólů 29:20.

V zápase se dařilo Sýkorovi, který se stal s 9 góly naším nejlepším střelcem, po zranění předvedl velmi dobrý výkon brankář Adamík. Pochvalu zaslouží celý tým a je jen škoda, že jsme se podobným výkonem nedokázali prezentovat před týdnem v domácím prostředí.

Děkujeme všem našim fanouškům a především fan klubu za jejich bezprostřední podporu přímo v hledišti. Další utkání hrají Lovci za týden, když v sobotu 25. 11. od 17 hodin přivítají lídra tabulky ze Zubří. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Adamík 1 – Landa, Kalík 3, Sýkora 9/2, Motl, Bouček 2, Jelínek 1, Bičiště 4, Barth, Klimt 6, Konárik 3, Semerád, Prokop, Karlovec, Malý.

7 m hody: 2/2 – 2/2, vyloučení: 2 – 6, rozhodčí: Baader, Novotný, diváků: 700.

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,