Podkrušnohorská liga minižáků

V hezkém sportovním centru v Třebouticích se konal předposlední podzimní turnaj PL za pořadatelství DHK Most.

Třetí podzimní turnaj Podkrušnohorské ligy – Třeboutice – DHK Most

Turnaj proběhl bez jakýchkoliv problémů a přinesl velmi dobrou hru všech týmů. Dominantní postavení na turnaji patřilo domácímu družstvu DHK, které vyhrálo všechny zápasy vč. časovek. Louny na druhém místě vyhrály velmi těsně s Lovosicemi a Baníkem Most, naopak prohrály s vítězným DHK největším rozdílem ve skóre na turnaji. Lovosice sebevědomě začaly v utkání s družstvem Loun, avšak ve druhém poločase se jejich hra rozpadla a dokázaly o branku prohrát. Mostečtí kluci sehráli velmi vyrovnané utkání s celkem Loun, bojovali s družstvem DHK, ale v posledním utkání prohráli vysoko s Lovosicemi, které naopak předvedly svůj nejlepší výkon. Výkony všech celků lze hodnotit kladně a na dětech je vidět jejich sportovní růst. Poslední letošní turnaj bude příští neděli v Lounech a domácí se budou jistě chtít vrátit do čela podzimní tabulky.

Výsledky zápasů: 

DHK – Baník 19:11 (os. 6:2)
Louny – Lovosice 16:15 (os. 3:5)
Lovosice – DHK 11:18 (os. 1:3)
Baník – Louny 14:16 (os. 7:4)
Louny – DHK 7:18 (os. 2:6)
Lovosice – Baník 18:8 (os. 6:2)

Lovosické družstvo splnilo očekávání trenérů pouze v prvním poločase s družstvem Loun a v posledním zápase s Baníkem Most. Ve zbývající hrací době se projevila „namachrovanost“ klíčových hráčů v obranné činnosti a hlavně v přesnosti střelby a rychlosti hry. Objevilo se nezvyklé množství technických chyb a malá bojovnost. Nutno podotknout, že ani brankaři se moc nevyznamenali. Celkový dojem vylepšil zápas s Baníkem Most po důrazné domluvě celému týmu v šatně po zápase s DHK. Díky výkonu s Baníkem si Lovosice udržely celkové vedení v soutěži.

Sestava: Kokkalidis, Skalický, Jakub Gebhart, Standa Gebhart, Ondra Bradáč, Jakub Burša, Václav Dvořáček, Martin Hrabánek, Tomáš Křížek, Jan Streit, Ivan Hauser, Matěj Kratochvíl, Pavel Šenk, Patrik Holman.