Mladší dorost veze výhru z Jičína

Mladší dorostenci hráli v neděli 12.11.2017 v Jičíně. V zápase bohatém na branky se jim podařilo zvítězit a dosáhnout tak na šestou výhru v letošním ročníku.

1. liga mladšího dorostu:

HBC Jičín – HK FCC Město Lovosice
29:38 (16:14)

Vstup do utkání se nám bohužel nevydařil. V 5.minutě jsme se dostali do dvojnásobného oslabení, kterého soupeř využil a dostal se do vedení 6:2. Pomalu ale jistě jsme se do zápasu vraceli a pár minut před koncem první půle se nám podařilo srovnat se soupeřem krok. Po oddechovém času, který si vzal náš soupeř, jsme bohužel po našich jednoduchých chybách pustili Jičín opět do vedení. Tento náskok se nám už do konce poločasu nepodařilo stáhnout a tak jsme odcházeli do šaten za stavu 16:14 pro Jičín.

Prvních pár minut druhého poločasu ještě pokračoval ve stejném scénáři jako závěr prvního poločasu. Pak ale zavelela k obratu naše obrana s naším brankářem. Snad poprvé v letošní sezóně obrana fungovala tak, jak fungovat má a hned to přineslo ovoce. Naší obranou jsme soupeře dostali pod tlak a hráli hru, kterou se chceme prezentovat. Jednoduché a rychlé branky rozhodly o tom, že 2 body si do ligové tabulky připíšou naši Lovci.

Velká spokojenost panuje je s naší obranou. Hráči si dokázali, že bránit umí, ale musí na hřišti nechat srdce, bez kterého se vítězit nedá. V příštím kole hostíme v naší hale Chemik silný celek ze Zubří. Utkání začíná v neděli 19.11.2017 od 12:00.

Sestava a branky Lovců: Tietze, Jelínek – Trkovský 13, Malý 1, Durček 9, Hermoch, Lopata, Roubíček 1, Kovář 4, Dojčinovič 10, Šmíd.