Lovci pokračují v cestě za obhajobou Českého poháru!

Extraliga běží před reprezentační pauzou na plné obrátky a k tomu se přidává také další kolo Českého poháru. V něm naši házenkáři obhajují triumf z poslední sezóny.

4. kolo Českého poháru mužů – osmifinále:

HK FCC Město Lovosice – Házená Strakonice 1921,
středa 18:00

Ještě v živé paměti máme poslední final four Českého poháru, které proběhlo na konci ledna 2017 v Brně – Maloměřicích. Lovci jej zvládli skvěle, když v semifinále porazili Karvinou a ve finále obhájce titulu z Plzně. Nový ročník této soutěže má za sebou již tři kola a zítra se rozehraje další.

Ve třetím kole, kterým Lovci Lovosice vstoupili do letošní sezóny, jsme nastoupili proti druholigovému týmu Sokol Vršovice. Po „povinném“ vítězství 36:26 nyní na Lovce čeká další kolo, ve kterém se střetneme již s extraligovým týmem. Čeká nás v něm sice nováček soutěže ze Strakonic, ale dosavadní průběh extraligy prokazuje maximální vyrovnanost soutěže.

Strakonice, kterým v tabulce extraligy zatím patří 12. příčka se ziskem pěti bodů, v posledním kole dokázali přivézt výhru z Nového Veselí (zde Lovci v letošním ročníku vysoko podlehli) a dokazují, že žádný z týmů není v soutěži outsiderem. Přesto jsme v zítřejším zápase samozřejmě favoritem a naším cílem tak nemůže být nic jiného, než postup do čtvrtfinále.

Rychle se tak musíme oklepat po sobotní prohře proti Frýdku-Místku, navíc nás hned v sobotu čeká velmi těžké utkání v Jičíně. Pojďte znovu podpořit naše hráče a přijďte ve středu 15. listopadu od 18 hodin povzbudit Lovce! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Program osmifinále Českého poháru:

Soupeř Lovců ve 4. kole Českého poháru mužů.

Soupeř Lovců ve 4. kole Českého poháru mužů.