Důležité dva body proti Frýdku!!

1. liga mladšího dorostu:

HK FCC Město Lovosice – Pepino SKP Frýdek-Místek
36:31 (19:16)

Mladší dorostenci hráli v neděli 29.10.2017 proti Frýdku-Místku.

V tomto utkání jsme chtěli napravit především náš celkový herní projev a to se nám podařilo. V úvodu utkání se sice soupeř ujal vedení, ale od stavu 6:4 pro soupeře jsme hlavně v útoku zvýšili obrátky a jen pár minut nám stačilo na to, abychom výsledek strhli na naší stranu. Po nádherné akci pár sekund před koncem první půle jsme do šaten odcházeli s 3 brankovým vedením.

Začátek druhého poločasu nám jak už je zvykem opět nevyšel. Frýdek manko snadno smazal a schylovalo se k velmi vyrovnanému závěru utkání. Až v posledních 10 minutách se nám opět podařilo soupeři utéct na zatím největší rozdíl 5 branek a tento náskok jsme si už nenechali vzít. 

Stále nás tlačí bota hlavně v obraně, ale hlavně díky bojovnosti a nasazené celého týmu jsme získali další 2 body do tabulky 1. ligy mladšího dorostu. V příštím kole zajíždíme v neděli 12.11.2017 do Jičína.

Sestava a branky Lovců: Špulák, Jelínek – Donát 1, Trkovský 12, Malý 3, Durček 5, Hermoch, Šuma 1, Lopata, Roubíček, Kovář 4, Dojčinovič 8, Šmíd 2