Oba celky dorostenců v Jičíně vítězně

V neděli 12.11.2017 odehráli starší dorostenci další prvoligový zápas, kdy hostovali na palubovce HBC Jičín. Stejně jako mladšímu dorostu, i jim se podařilo v utkání zvítězit.

9. kolo 1. ligy staršího dorostu:

HBC JIČÍN – HK FCC Město LOVOSICE
24:32 (10:12)

Úvod utkání byl podle již známého scénáře „oťukávání soupeře“, tedy ne příliš přesvědčivá obrana a v útoku tristní přístup při zakončení. Soupeř tuto nedůslednost trestal a po zásluze šel do vedení 3:0. Naštěstí, „oťukávání“ netrvalo dlouho a Lovcům, jako už po několikáté v soutěži, se podařilo skóre v průběhu poločasu srovnat a do poločasu i otočit ve svůj prospěch (10:12).

Průběh druhého poločasu už byl pod taktovkou našich borců. Naše hra se vyznačovala nekompromisní agresivní obranou s následnými drtivými výpady do útočné fáze s vysokou úspěšností v koncovce. Zaslouženě jsme si odvezli z Jičína dva body. Konečné skóre 32:24.

V tabulce nám patří pátá příčka se ziskem 11 bodů. V dalším kole hostíme v domácí hale vedoucí tým soutěže Zubří. Utkání se hraje v neděli 19. listopadu od 14hodin.

Sestava a branky Lovců: Vítek, Jelínek – Vích 1, Timko 3, Štraus 8, Durček 3, Gebhart, Stach 10, Heřmanovský, Baičev 1, Holubec 2, Malý 4.