Záloha i nadále neporažena

Ve čtvrtém kole druhé ligy mužů, oblast Severní Čechy, zajížděla naše záloha do Jablonce nad Nisou.

4. kolo 2. liga muži SVČ: 

ElektroPraga Jablonec – HK FCC Město Lovosice B
29:35 (16:17)

Ve čtvrtém kole soutěže zajížděla naše mužská záloha na palubovku Jablonce, který nám v minulém ročníku uštědřil lekci, když jsme mu podlehli o propastných patnáct branek. Tentokrát je však družstvo v úplně jiném rozpoložení a naši hráči odjížděli k zápasu s odhodláním bodovat.

Začátek utkání byl z obou stran převážně ve znamení útoků, protože obě obrany doslova „hořely“ V polovině prvního poločasu se domácí dostali do dvoubrankového vedení a když ve 24. minutě dostal přímou červenou Radek Provinský, nevypadalo to s námi moc dobře. Jenže v letošním ročníku jsme opravdu tým. Hráči se naopak ještě více semkli a do konce poločasu se nám podařilo získat jednobrankové vedení. Druhý poločas byl již plně v naší režii. Změnou obrany jsme zasadili domácím KO a dovedli tak utkání k zaslouženému vítězství. Všichni naši hráči zaslouží velkou pochvalu.

V dalším kole hostí naši muži v neděli 8. Října od 18 hodin tým Náchodu.

Sestava a branky Lovců:  Arpád Gebur – Pavel Pěkný (1), David Karlovec (5), Radek Provinský (6/2),  Lukáš Černý (8/2), Roman Havel (6), Martin Prokop (2),  Lukáš Hrdlička (3),  Ondřej Havlovec (4).

Za realizační tým Jiří Motl st., Radek Provinský st.

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: