Ústecká liga minižáků

Již pátý turnaj ligy minižákú Ústeckého kraje proběhl úspěšně v lounské sportovní hale.

Ústecká liga minižáků 4+1, Louny 29.října 2017

Za účasti 10 družstev se dva lovosické týmy určitě dobře předvedly. Ve skupině A hrál celek Lovosice I se soupeři (Loko Louny I, Baník Most, DHK Most I a II) velmi dobře a předváděl rychlou a pohlednou házenou. Velkým kladem byl výkon v utkání s Louny ,kdy aktivní těsná osobní obrana zcela paralyzovala hru soupeře. Avšak i ostatní utkání této skupiny byla velmi zajímavá a vyrovnaná.

Sestava Lovosice I: Adam Skalický, Václav Dvořáček, Pavel Šenk, Tomáš Křížek, Jakub Gebhart, Standa Gebhart, Adam Heřmanovský, Matěj Kratochvíl, Jan Svojše.

Lovosice II hrály ve skupině s DHK Most III, Louny II, Meziboří , Děčín. Výkonnostně naše družstvo převyšovalo všechny své soupeře jak pohybem tak technikou. Přitom většina hráčů Lovosic patří věkově ještě do přípravky.

Sestava Lovosice II: Krištof Kokkalidis, Luděk Kylíšek, Dominik Šindela, Daniel Šenk, Jan Dryje, Pavel Kamaryt, Ivan Hauser, Martin Kulíšek.

Všichni lovosičtí hráči zaslouží pochvalu za předvedenou hru a za slušné vystupování na hřišti i mimo něj při pauzách mezi zápasy . Poděkování zaslouží i rodiče ,kteří zajistili i přes velmi nepříznivé počasí bezpečnou dopravu všech nominovaných na turnaj a zpět.

Příští turnaj se koná v Lovosicích 11.listopadu a poslední podzimní v Ústí n.L. 25.11.