Třetí výhra pro starší dorostence

V neděli 29.10.17 odehráli v hale Chemik své další utkání Lovci STD. Soupeřem jim byli tentokrát hráči družstva KH Kopřivnice, kteří si v minulém kole v domácím prostředí poradili s Duklou Praha.

7.kolo 1.ligy st.dorostu:

HK FCC Město LOVOSICE – KH KOPŘIVNICE
39:22 (20:14)

Úvod zápasu byl ze strany lovců dost nervozní, a tato nervozita se projevovala zejména při zakončování z vyložených šancí. Zbytečně jsme udržovali soupeře v iluzi o vyrovnaném průběhu utkání.

 V 10. minutě si soupeř vzal oddechový čas, který jsme využili ke zklidnění a zaměření vědomé pozornosti hráčů na dění ve hře. Hráči si vzali rady k srdci a začali výrazně přehrávat soupeře díky agresivní a pozorné obraně s následným přechodem do rychlého útoku a proměňováním vzniklých šancí. Do poločasu jsme si vytvořili šesti brankový náskok v poměru 20:14.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem, co nejdříve zlomit poslední možný odpor soupeře a potvrdit naší odhodlanost toto utkání dovést do vítězného konce. Díky týmové hře a spolupráci se toto podařilo beze zbytku naplnit a dění na hřišti jsme zcela ovládli. V 2.poločase jsme vstřelili do sítě soupeře 19 branek a dovolili soupeři vstřelit pouze 8branek. Po závěrečném hvizdu svítilo na ukazateli skóre 39:22 pro lovce, kteří si připsali velmi důležité body do prvoligové tabulky. 

Další zápas odehrají Lovci STD opět doma v hale Chemik, a to  v neděli 5.10. 2017, kdy přivítají soupeře z Frýdku – Místku.

Sestava a branky Lovců:  Vítek, Jelínek – Vích 1, Timko 4, Jahn 3, Štraus 4, Škromach 2, Jetenský 2, Gebhart 5, Stach 9, Heřmanovský, Baičev 8, Malý 1,