První porážka mladších dorostenců

Mladší dorostenci zajížděli v sobotu 30.9.2017 k dalšímu utkání do Nového Veselí.

1. liga mladšího dorostu:

TJ Sokol Nové Veselí – HK FCC Město Lovosice
36:25 (18:14)

Sokol Nové Veselí v posledních letech dokazuje, že s mládeží pracuje opravdu výborně a důkazem toho jsou pravidelné boje o mistra ligy. Je tomu tak i v letošním ročníku a tak nás čekal nelehký úkol. Až do 23. minuty prvního poločasu bylo utkání velmi vyrovnané. Oba celky se střídaly ve vedení, avšak v posledních minutách prvního poločasu se soupeři podařilo odskočit na rozdíl 4 branek i díky tomu, že jsme neproměnili 5 vyložených šancí.

I v úvodu druhého poločasu nás bohužel trápila koncovka a tak se soupeři podařilo odskočit na rozdíl 6 branek. Na našich hráčích byla vidět snaha nepříznivý výsledek otočit v nás prospěch, ale zkušený celek Nového Veselí si svůj náskok pohlídal a naopak v posledních pětiminutovce utkání se jim náskok podařilo navýšit až na 11 branek.

I když tomu výsledek moc nenapovídá, odehráli jsme kvalitní vyrovnané utkání, ve kterém nám chyběl klid v zakončení a možná i trochu štěstí. V dalším kole doma hostíme celek Talent Plzeň a v tomto utkání budeme chtít napravit zaváhání z Nového Veselí.

Sestava a branky Lovců: Tietze, Špulák – Lukáč, Lopata, Trkovský 10, Malý 2, Durček 6, Bednařík, Šuma, Prášil 1, Roubíček, Kovář 2, Dojčinovič 4, Šmíd