Plzeňská neporazitelnost trvá i nadále.

Ani čtrnáctý vzájemný zápas v extralize mezi Lovci Lovosice a Talent Plzeň nepřinesl pro naše házenkáře bodový zisk.

5. kolo extraligy mužů:

HK FCC Město Lovosice – Talent ROBSTAV-M.A.T. Plzeň
25:30 (13:14)

Další nevydařené utkání mají za sebou naši házenkáři, kteří ani ve 4. sezóně za sebou nedokázali porazit soupeře z Plzně.

Pouze samotný vstup do utkání vyzněl lépe pro Lovce, kteří ve 3. minutě vedli 2:1. Pak otěže utkání převzal soupeř, který pěti brankami v řadě otočil skóre na 2:6. Dařilo se především Honzovi Stehlíkovi, který z prvních osmi branek Plzně vstřelil celou polovinu. Našim hráčům chyběla větší agresivita v obraně, nasazení, sebeobětování. K tomu se přidal nedůraz v obraně a technické chyby, které nás trápily po celé utkání.

První poločas jsme dokázali střelecky zkorigovat a soupeře dotáhnout na rozdíl jediné branky, když po třiceti minutách svítil na ukazateli stav 13:14. Rozdíl jediného gólu platil i ve 37. minutě po brance Jiřího Boučka (17:18), zbytek utkání ale patřil soupeři. Skvělým výkonem Plzeň podpořil brankář Honza Štochl a Plzeň se opět začala vzdalovat. Vypracovala si až pětibrankové vedení a stejným rozdílem také vyhrála celé utkání.

V našem týmu snesl přísnější měřítko jen brankář Honza Hrdlička, který byl také fanoušky vyhlášen hráčem střetnutí. Ostatní se bohužel nepřiblížili standardnímu výkonu a Lovci si tak připsali na své konto druhou porážku v soutěži, první v domácím prostředí.

Děkujeme všem fanouškům za podporu a věříme, že v dalším utkání, které hrajeme 15. října v Karviné, se budeme prezentovat lepším výkonem. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Adamík – Landa 1, Kalík 1, Sýkora, Motl 7, Bouček 7/1, Jelínek, Bičiště 3, Barth 1, Klimt 3, Konárik 1, Provinský, Semerád 1, Prokop, Karlovec. 

7m hody: 2/1 – 2/2, vyloučení: 3 – 4 (přímá ČK Šindelář), rozhodčí: Pavlíček, Hanák, diváků: 410.

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,