Do Lovosic přijede nejúspěšnější tým posledních let!

Prvním podzimním domácím soupeřem našich Lovců v letošní extraligové sezóně bude ve středu 4. října celek Talentu Plzeň.

5. kolo extraligy mužů:

HK FCC Město Lovosice – Talent ROBSTAV-M.A.T. Plzeň 
středa 4. října 18:30 

Po více jak dvou týdnech se Lovci představí domácímu publiku a v hale Chemik přivítají soupeře, který se díky svým výsledkům stal nejúspěšnějším týmem poslední doby: tým Talentu Plzeň.

Plzeň se může pyšnit skvělou výsledkovou bilancí. V posledních čtyřech letech dokázala třikrát za sebou získat titul Mistra ČR, v poslední sezóně se znovu probojovala do finále, kde podlehla pražské Dukle a obsadila tak 2. příčku.

Letošní extraliga je zatím velmi vyrovnaná a některé výsledky jsou kulantně řečeno neočekávané. V lize již není neporaženého celku a platí to i pro našeho středečního soupeře. Ten má z prvních čtyř ligových duelů bilanci 2 výher a 2 proher a v tabulce mu patří 8. příčka se ziskem 4 bodů. Velmi těsné jsou zatím výsledky západočechů. V prvním letošním zápase se Plzeň střetla s Hranicemi (zápas byl hraný hned druhý den poté, co Hranice sehrály zápas proti Lovosicím v rámci oslav 60ti let házené v Lovosicích). V zápase bohatém na branky si Plzeň připsala vítězství 35:31. Napínavý průběh mělo druhé kolo, kdy Plzeň zajížděla do Nového Veselí (v loňské sezóně zde s nováčkem soutěže remizovala). Tentokrát se Plzni podařilo vybojovat těsnou výhru 23:22. Další dvě kola nepřinesla Plzni žádný bodový zisk: nejprve podlehla na hřišti Kopřivnice, která v letošním roce překvapuje svými skvělými výsledky, 26:28. Hodně překvapivá pak byla především prohra v domácím prostředí, když Talent nestačil na Karvinou a podlehl jí 25:28.

Lovci mají za sebou 4 kola, z toho 3 hrané v domácím prostředí. V prvním venkovním duelu se jim ovšem vůbec nedařilo. Obrovské množství zahozených střeleckých šancí včetně vyložených brankových příležitostí mělo za následek vysokou prohru 17:25. V zápase se nám vůbec nedařilo a svědčí o tom také počet branek vstřelených v úseku mezi 20.-50.minutou střetnutí. Za třicet minut jsme byli proti Novému Veselí úspěšní jen třikrát a to rozhodlo o průběhu i konečném výsledku utkání.

Dnes se tedy společně pokusíme napravit nevydařené čtvrté kolo, i když proti nám bude stát velmi těžký soupeř. Navíc s Plzní nemáme za poslední 3 extraligové sezóny vůbec lichotivou bilanci, vždyť jsme ji ve vzájemných soubojích dokázali porazit pouze v zápasech Českého poháru. A to je rozhodně důvod ke změně!

Středeční duel bude mít několik slavnostních okamžiků: před utkáním budeme blahopřát k životnímu jubileu dvěma dlouholetým trenérům mládeže (p.Vodička, p.Čech). V poločase utkání bude oceněn 2. tým z MČR v Házenkářském desetiboji, kterým byli Lovci Lovosice ročníků 2004-2005.

A rozhodně nezapomeňte na to, že středečním duelem startuje také avizovaná soutěž o lukrativní cenu v podobě americké lednice v hodnotě 40tisíc! Podrobnosti k soutěži najdete v dříve zveřejněném článku zde.

Je spousta důvodů, proč se zítra přijít podívat na duel Lovců proti Plzni a my věříme, že minimálně jeden z výše uvedených oslovil i vás. Přijďte nás povzbudit, budeme vás moc potřebovat! Děkujeme! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,