Lovci postupují do osmifinále Českého poháru

V sobotu večer nastoupili Lovci k prvnímu utkání v rámci letošního ročníku Českého poháru. Jejich soupeřem byly prvoligové pražské Vršovice.

3. kolo ČP:

TJ Sokol Praha Vršovice – HK FCC Město Lovosice
26:36 (9:20)

Úvodních dvanáct minut stačilo našim Lovcům na vytvoření čtygólového vedení 8:4, což vedlo domácí lavičku k výběru oddechového času. Střelecky byl při chuti Míla Sýkora, vzadu jsme se mohli spolehnout na Honzu Hrdličku. Jenže time-out Vršovicím příliš nepomohl, naši házenkáři stále navyšovali své vedení. Do konce poločasu jsme nakonec dokázali získat náskok jedenácti branek 20:9.

Druhý poločas už nebyl ze strany Lovců tak dominantní, což bylo způsobeno rozložením sil na celý širší kádr. Vršovice sice ztrácely během druhé půle až čtrnáct branek, aby nakonec našemu týmu podlehly o deset gólu 26:36.

Lovci díky tomuto vítězství postupují do osmifinále, které je na programu v rozmezí 15. – 17. listopadu. V něm již mohou narazit na některého z extraligových týmů.

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Gebur – Landa, Kalík 2, Sýkora 9/1, Motl 1, Bouček 2/1, Jelínek 3, Bičiště 2, Barth 1, Klimt 4, Konárik 5, Provinský 2/1, Semerád 1, Prokop, Karlovec 4

vyloučení: 2 – 3, rozhodčí: Kozler, Zych, diváků: 79.

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: