Druhá porážka mladšího dorostu

Mladší dorostenci hráli v neděli 15.10.2017 v Karviné. Dobře rozehrané utkání bohužel nedokázali dotáhnout do vítězného konce.

1. liga mladšího dorostu:

HC Baník Karviná – HK FCC Město Lovosice
37:36 (18:21)

Úvod zápasu se nám vydařil. Naší jednoduchou hrou jsme bez žádných větších problémů soupeře přehrávali. I když jsme v obraně dělali jednoduché chyby, dokázali jsme rychlým rozehráním soupeři okamžitě branku vrátit. V průběhu první půle se nám podařilo odskočit dokonce na rozdíl 5 branek, soupeř však na konci poločasu náš náskok snížil a tak jsme odcházeli do šaten s 3 brankovým vedením.

Úvod druhého poločasu jsme prospali. Soupeř toho využil a okamžitě skóre otočil ve svůj prospěch. My jsme se bohužel probrali až 10 minut před koncem utkání, ale na v laufu hrajícího soupeře to nestačilo. Minutu před koncem se nám sice podařilo vyrovnat, bohužel pro nás Karviná 6 sekund před koncem ještě stihla vstřelit branku. Z Karviné tak odjíždíme s prázdnou.

Teď nás čeká týden volna, ve kterém budeme převážně doplňovat fyzické síly. Další utkání odehrajeme v naší hale Chemik 29.10.2017 s týmem KH Kopřivnice.

Sestava a branky Lovců: Tietze, Jelínek – Donát 1, Trkovský 14, Malý 7, Durček 6, Hermoch, Šuma, Roubíček, Kovář 7, Dojčinovič, Šmíd 1