Záloha úspěšná i ve druhém utkání sezóny

Ve druhém kole soutěže zajížděli naši Lovci k regionálnímu derby do Ústí nad Labem. A stejně jako v úvodním duelu sezóny byli úspěšní.

TJ Chemička Ústí n. L.  – HK FCC Město Lovosice B
28:30 (15:17)

Velké množství absencí způsobené nemocemi a zraněními jak v družstvu extraligových mužů, tak v družstvu naší zálohy, bylo příčinou takřka neřešitelného problému při sestavování nominace na toto utkání. K tomu jsme nakonec odjížděli pouze se šesti hráči do pole a dvěma brankáři.

I přes tuto komplikaci, jsme nechtěli utkání předem vzdát. Bojovnost našich hráčů byla příkladná a po většinu zápasu to byli naši Lovci, kteří určovali tempo zápasu. Během souboje jsme ani jednou neprohrávali a tři minuty před koncem jsme již vedli o šest branek. V tomto čase bohužel přišlo naše zbytečné vyloučení, díky kterému stihli domácí naštěstí již jen korigovat na konečný dvoubrankový rozdíl. Ani tentokrát není třeba chválit jednotlivce, protože klíčem k úspěchu byl opět především týmový výkon.

V dalším kole přivítáme v domácím prostředí celek Mladé Boleslavi v neděli 24. září od 16hodin.

Sestava a branky Lovců: Arpád Gebur, Václav Vodička – Pavel Pěkný (1), David Karlovec (3), Tomáš Barth (11), Lukáš Černý (4), Lukáš Hrdlička (7), Ondřej Havlovec (4)

Za realizační tým Jiří Motl st., Radek Provinský st.

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: