V prvním ligovém utkání mladší dorostenci remizovali

V neděli 10.9.2017 začala sezóna i mladšímu dorostu. Hned v prvním utkání jsme přivítali Duklu Praha. Kvalitní utkání tak bylo zaručeno.

1. liga ml.dorostu, 1. kolo:

HK FCC Město Lovosice – Dukla Praha
33:33 (21:18)

Hned od 1.minuty utkání byla vidět obrovská chuť a nasazení obou celků. Naši Lovci se okamžitě ujali vedení, ale bohužel díky neproměňování vyložených střeleckých příležitostí a také chvilkovým výpadkům koncentrace v obraně, se nám nepodařilo odskočit na výraznější brankový rozdíl. První poločas se odehrál ve vysokém tempu, ve kterém o branky nebyla nouze. Poločas tak skončil 21:18 pro naše Lovce.

Bohužel jsme nezachytili úvod druhého poločasu a díky tomu bylo ve 35.minutě srovnáno. Od té chvíle to byla přetahovaná o každou branku. Díky naší hluché pětiminutovce se Dukle podařilo odskočit na rozdíl 5 branek. Náskok Dukly se nám zprvu nedařilo smazat, ale 5 minut před koncem utkání brankář František Tietze zavřel bránu a 30 sekund před koncem se nám podařilo vyrovnat na 33:33. V závěrečném útoku Dukla nedokázala vstřelit branku a tak skončil zápas remízou.

Až na krátký výpadek v druhém poločase panuje v týmu obrovská spokojenost. Ve 2. kole se Lovci v regionálním derby představí 17.9. na palubovce Baníku Most.

Statistiky k utkání: http://www.muzi.chf.cz/match_report.aspx?id=55686&cmpid=56