První porážka Lovců v nové sezóně

Po dvou týdnech volna čekalo na Lovce další extraligové střetnutí. Ve čtvrtém kole se naši házenkáři vydali na palubovku loňského nováčka z Nového Veselí.

Lovo - Veseli 191116 06

4. kolo extraligy mužů:

TJ Sokol Nové Veselí – HK FCC Město Lovosice
25:17 (13:10)

Střelecký výpadek v posledních deseti minutách prvního poločasu, to byl hlavní jmenovatel neúspěchu Lovců ve čtvrtém extraligovém kole. Ještě v 18.minutě vedli Lovci po gólu Motla 8:6 a zápas tak byl nadějně rozehraný. V posledních deseti minutách nám ale soupeř povolil vstřelit jen dvě branky, zatímco sám byl úspěšný hned sedmkrát.V poločase tak Veselí vedlo o tři góly 13:10.

Druhý poločas byl z naší strany velmi nevydařený. Střelecký půst pokračoval dalších dvacet minut, během kterých se z jednoho gólu radoval pouze náš dnešní nejlepší střelec Vašek Klimt. Skóre tak v 50.minutě vypadalo hrozivě: 21:11 ve prospěch domácího týmu. Závěrečná desetiminutovka již na vývoji střetnutí nemohla nic změnit a Lovci si z Nového Veselí odvážejí první letošní prohru 17:25.

Další utkání hrajeme již tuto středu 4. 10. proti trojnásobnému českému mistru z Plzně. Zápas se předehrává v hale Chemik od 18:30 hodin. Přijďte nás podpořit, budeme vás potřebovat! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Adamík – Kalík 1, Sýkora, Motl 3/1, Bouček 3 Jelínek, Bičiště 1, Barth, Klimt 7, Konárik 2, Semerád, Kopáč.

7m hody: 6/6 – 5/1, vyloučení: 3 – 4, rozhodčí: Kozler, Zych, diváků: 350.

Kategorie: aktuality, tým "A"