První podzimní turnaj minižáků v Mostě

Na prvním podzimním turnaji 4+1, který se hrál v sobotu v Mostě, se představila dvě družstva lovosických minižáků.

Liga Ústeckého kraje 4+1, Baník Most 16.září 2017

Trenéři byli spokojeni s výkonem obou týmů. Lze konstatovat, že ve všech zápasech lovosická družstva své soupeře přehrávala. Nejkvalitnější a nejvyrovnanější bylo utkání Lovosice I proti Lounům, Lovosice I hrály postupně s družstvy DHK Most I, Baník Most a Louny. Lovosice II měly za soupeře družstvo DHK II, Ústí n.L. a Děčín.

Na lovosických hráčích se kladně projevila účast na festivalu házené před týdnem, vzali si k srdci výtky na obrannou činnost a oproti zápasům na festivalu se podstatně zlepšili. Všichni lovosičtí hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost a velmi dobré vystupování a chování po celou dobu turnaje. Celý turnaj proběhl v příjemné atmosféře a dětem se v Mostě líbilo.

Sestava Lovosice I : Jakub Gebhart v brance (se zraněnou rukou), dále dobře hráli: Standa Gebhart, Tomáš Křížek, Václav Dvořáček, Jan Tunkel.

Sestava Lovosice II : Kristof Kokakalidis v brance, v poli dobře hráli: Bušek Michal, Dvořák Matěj, Filip Palán, Matyáš Kratochvíl, Adam Heřmanovský, Eliška Klitschová.

Zvláštní pochvalu zaslouží Matyáš Kratochvíl a Adam Heřmanovský, kteří ač o rok mladší (09) se nebáli a plnohodnotně doplnili a pomohli družstvu Lovosice I.

Další turnaj se hraje příští neděli na venkovním hřišti v Děčíně.

Trenéři: Jan Šváb, František Čech