Mladší dorostenci zakončili přípravu prvenstvím na domácím turnaji

Závěrečným vrcholem přípravy týmu mladšího dorostu byl domácí turnaj, kterého se zúčastnila družstva Plzně, Mostu, Úval, Jičína a domácích Lovců.

Přípravný turnaj ml. Dorostu – 3. 9., Lovosice

V úvodním utkání s Mostem naše družstvo dominovalo, ale nutno podotknout, že hostující celek měl tým složený výhradně z hráčů, kteří tuto sezónu přišli ze žákovské kategorie. Následující utkání proběhlo s druholigovými Úvaly, kde se nám dařilo trestat soupeřovy technické chyby.

S družstvem Jičína jsme po většinu zápasu hráli vyrovnanou partii, až v poslední fázi zápasu se nám podařilo zlomit odpor soupeře a utkání dovést do vítězného konce. V posledním utkání proti sobě nastoupily dva neporažené celky domácích Lovců a tým Plzně, který nastoupil pouze s jedním hráčem na střídání (v turnaji utrpěli jeho hráči několik zranění). V útkání jsme projevili kvalitu a nasazení hodné mistrovského utkání a celý zápas jsme dokázli držet krok s fyzicky lépe vybaveným soupeřem. V závěru se projevila šíře našeho kádru, kdy soupeři v rozhodujícím momentu došly síly.

Do každého zápasu zasáhli všichni hráči, pro které byl turnaj vrcholem přípravy před úvodním kolem ligy, ve kterém přivítáme celek Dukly Praha. Netradičně se bude zapas odehrávat na zimním stadionu v rámci oslav 60. výročí založení lovosické házené. Utkání se odehraje v nedělí 10. září ve 14:30. Doufáme, že nám  v něm pomůžete vytvořit skvělou atmosféru!

Výsledky Lovců:

HK FCC MĚSTO LOVOSICE vs. HK BANÍK MOST 27:15
HK FCC MĚSTO LOVOSICE vs. TJ SOKOL ÚVALY 33:15
HK FCC MĚSTO LOVOSICE vs. HBC JIČÍN 22:15
HK FCC MĚSTO LOVOSICE vs. TALENT PLZEŇ 28:23

Celkové pořadí:

  1. HK FCC MĚSTO LOVOSICE
  2. TALENT PLZEŇ
  3. HBC JIČÍN
  4. TJ SOKOL ÚVALY
  5. HK BANÍK MOST