Důležité organizační pokyny pro účastníky oslav!

Přinášíme základní informace k organizaci slavnostního dne, který se uskuteční v sobotu 9. září v prostorách zimního stadionu a okolí.

Oslavy 60 let házené v Lovosicích – sobota 9. 9. 2017.

Prosím čtěte pečlivě organizační pokyny, které se týkají všech návštěvníků akce. Veškeré sobotní aktivity a program budou probíhat v bezprostředním okolí zimího stadionu, resp. přímo v prostorách zimního stadionu Lovosice. Prosíme o maximální dodržování pravidel!

Příjez ke stadionu

V okolí zimního stadionu bude omezena automobilová doprava. Prostory v bezprostředním okolí zimního stadionu budou uzavřeny pro automobilovou dopravu a proto doporučujeme všem účastníkům akce ponechat automobily doma a přijít na oslavy pěšky.

V případě, že použijete automobily, upozorňujeme na to, že přímo ke stadionu nebude možné se automobilem dostat. Nejbližší parkovací plochy jsou k dispozici v ulici Přívozní a Zámecká. Dále pak neomezeně v centru města a okolí nebo také u sportovní haly Chemik, odkud můžete pohodlně do pěti minut dojít k zimnímu stadionu přes lávky nad Modlou.

Zcela uzavřeny pro automobilovou dopravu pak budou ulice U Stadionu, parkovací plochy u sportovní haly U Přívozu a u Zimního stadionu!! Tyto parkovací plochy budou určeny pouze pro vozy České televize, účinkující a pozvané hosty! Nikdo jiný nebude na tyto parkovací plochy vpuštěn!

Příchod pro pěší

Dostupnost stadionu pro pěší návštěvníky bude bez omezení! Tj.je možné využít veškerých stávajících cest včetně lávky vedoucí přes Modlu za sportovní halou Chemik nebo lávky od venkovní fotbalové plochy kolem plaveckého bazénu.

Doprovodný program

Veškerý doprovodný program (hudební vystoupení, občerstvení, stánky atd.) bude umístěn do prostoru před zimní stadion (příchod od Modly).

Vstupy na zimní stadion

Ke vstupu na zimní stadion budou sloužit 3 vchody:

DIVÁCI

  • dva vchody budou určeny pro diváky (viz mapka a označení diváci)
  • prodej vstupenek na utkání bude přímo u vchodů na zimní stadion (2 prodejní místa)
  • tyto vchody jsou určeny pro majitele vstupenek nebo sezónních permanentek!

VIP, MÉDIA, ÚČASTNÍCI HÁZENKÁŘSKÉHO FESTIVALU

  • pro pozvané hosty, média a účastníky házenkářského stadionu bude určen jeden vchod (od sportovní haly U Přívozu – viz mapka a označní VIP, média, HF)
  • pro vstup tímto vchodem bude nutné se prokázat VIP vstupenkou nebo musíte být na seznamu pozvaných osob (včetně zástupců médií)
  • účastníci Házenkářského festivalu musí přijít vždy hromadně v rámci týmu a musí mít u sebe kupóny na vstup!

Vstupenky

  • vstupenky jsou v prodeji buď v předprodeji (pondělí a středa 17:30 – 19:30 na vrátnici sportovní haly Chemik) nebo přímo na místě
  • ceny vstupenek: 50Kč (dospělý), 25Kč (důchodci, ZTP)
  • děti do 12ti let mají vstup na utkání zdarma!!

UPOZORŇUJEME VŠECHNY NÁVŠTĚVNÍKY AKCE, ŽE MÍSTA NA STADIONU JSOU NA STÁNÍ!!

V případě jakýchkoliv dotazů prosím pište na email lucie@hazenalovosice.cz . Tento email slouží také pro komunikaci zástupců médií!

Kategorie: aktuality Rubriky: ,