Setkání generací házenkářů HK Lovosice

V rámci oslavy 60-ti let házené v Lovosicích proběhne také setkání hráčů napříč generacemi.

Oslava 60-ti let házené v Lovosicích

Jak jsme vás již dříve informovali, tak 9. září proběhne v Lovosicích oslava šedesáti let od založení klubu. Vedle ocenění týmu, který jako první postoupil do nejvyšší soutěže a ocenění legend Lovosic, proběhne v Lovosicích také setkání napříč generacemi.

Rádi bychom tímto pozvali všechny hráče i členy realizačních týmů, kteří někdy v minulosti nastoupili nebo působili v „A“ týmu mužů na společné setkání generací. Toto setkání se uskuteční po skončení programu 9. září v prostorách restaurace na fotbalovém hřišti v Lovosicích.

Pro všechny hráče a členy realizačního týmu bude přichystáno občerstvení a my věříme, že se v sobotu večer opravdu potkají všechny lovosické generace, které se zasloužily o to, že házená v Lovosicích nejen pokračuje, ale pokračuje úspěšně.

Prosíme všechny z vás, kteří máte kontakt nebo jste byli členy některého z mužských týmů, aby jste si navzájem informace předali a především přišli společně s námi oslavit toto významné klubové výročí. Budeme velice rádi, když se zúčastníte celého programu v rámci slavnostního dne a také extraligového utkání současného celku mužů proti týmu TJ Cement Hranice!

Děkujeme za přízeň a těšíme se na setkání! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Kategorie: aktuality Rubriky: