Předprodej na první TŘI domácí utkání extraligy

Vážení fanoušci, blíží se začátek nové sezóny a protože nás na úvod čekají hned tři zápasy v domácím prostředí, přinášíme vám informace ohledně vstupenek na tato utkání.

Lovci Lovosice se v prvních třech kolech nového extraligového ročníku představí na domácí palubovce a to včetně unikátní akce spojené s oslavami 60ti let klubu. Rozhodli jsme se pro váš větší komfort a jistotu vstupenek na tyto duely zavést předprodej na všechna tato utkání.

1. kolo extraligy:  

HK FCC Město Lovosice – TJ Cement Hranice
sobota 9. září 19:00

Jak jsme vás již informovali dříve, tak v souvislosti s oslavami významného výročí házené v Lovosicích se otvírák sezóny uskuteční na zimním stadionu Lovosice. Jeho kapacita je sice větší než má domácí hala Chemik, ale protože se utkání hraje také v rámci 4. ročníku Házenkářského festivalu, tak jen 600 míst z celkové kapacity bude rezervováno pro účastníky tohoto velkého mládežnického turnaje.

Pro to doporučujeme všem, kteří chtějí být u toho a společně s námi oslavit toto výročí a užít si neopakovatelnou atmosféru slavnostního dne včetně bohatého doprovodného programu, zakoupit si vstupenky již v předprodeji!

Upozorňujeme, že víceméně všechna místa jsou na stání!! Pro fanoušky staršího věku nebo ZTP zajistíme místa k sezení.

Cena vstupenek: 50Kč/25Kč

2. kolo extraligy: ST 13. září 18:00 HK FCC Město Lovosice – HC Dukla Praha
3. kolo extraligy: SO 16. září 17:00 HK FCC Město Lovosice – SKKP Handball Brno

Druhé kolo sehrajeme proti stávajícímu českému Mistru a velkému rivalovi Dukle Praha. Také na tento duel předpokládáme zvýšený zájem diváků. Zároveň nabízíme všem fanouškům možnost zakoupit si vstupenku na Duklu a Brno ve zvýhodněném balíčku!

Cena vstupenek: 50Kč/25Kč
Cena balíčku (na Duklu i Brno): 80Kč/40Kč

Vstupenky budou bez určení sedadla! Neprodané vstupenky pak budou v prodeji klasicky před zápasem přímo na kase sportovní haly.

Předprodej bude probíhat v pátek 1. září a o víkendu so/ne 2. a 3. září. Podrobnosti zveřejníme s blížícím se termínem. Děkujeme za vaši podporu! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Kategorie: aktuality, tým "A"