Permanentky na sezónu 2017/2018

HK FCC Město Lovosice vydává informaci pro všechny fanoušky Lovců ohledně permanentních vstupenek na sezónu 2017/2018.

Informace k permanentním vstupenkám na sezónu 2017/2018.

Každý z vás, fanoušků našich Lovců a příznivců lovosické házené, má možnost si za zvýhodněnou cenu zakoupit permanentku na všechna domácí utkání základní části extraligové sezóny. Zároveň s nákupem permanentky získáváte tyto VÝHODY:

  • máte možnost si vybrat konkrétní sedadlo, které bude po celou sezónu patřit jen Vám,
  • budete mít přednostní vstup na domácí utkání bez čekání ve frontě,
  • Vaše permanentka má zvýhodněnou cenu oproti jednotlivým vstupům na zápasy,
  • získáte přednostní právo na nákup vstupenky na zápasy play-off,
  • máte vstup na zápasy Českého poháru v sezóně 2017/2018 zdarma.

Jak vyplývá z výše uvedeného, permanentní vstupenka platí pouze na zápasy základní části! Díky permanentní vstupence ušetříte z celkové ceny vstupného, navíc případná utkání Českého poháru máte zcela zdarma. V loňském roce pak permanentkáři dostávali zdarma speciální tričko pro zápasy play-off.

Cena permanentky na všechny zápasy základní části činí 500 Kč/dospělý + mládež 15+, 300 Kč/zlevněná (ZTP, ZTP-P, důchodci nad 65let) a je možné si ji objednat na emailové adrese lucie@hazenalovosice.cz .

Pro objednání uvádějte: vaše jméno, datum narození, vybraný sektor, řadu a sedadlo. Plánek tribuny včetně jednotlivých sektorů naleznete níže. Prosím nevybírejte sedadla z 1.-2.řady (určeno pro partnery klubu) a ze žlutého sektoru (určen pro fan klub). Děkujeme!

Permanentky můžete objednávat již dnes, k vyzvednutí pak budou nejpozději v týdnu před úvodním utkáním. Už teď můžeme prozradit, že hodně velká sláva se chystá v rámci 1. kola, kdy 9. 9. přivítáme na zimním stadionu tým Hranic. Podrobné informace k této nevšední události přineseme v dalších týdnech.

celkověsektora Asektor Bsektor C

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: