Mladší žáci zahájili sezónu soustředěním v Brozanech nad Ohří

Družstvo mladších žáků – ročník 2005 – 2006, zahájilo přípravu na sezónu soustředěním, které proběhlo ve sportovní hale v Brozanech nad Ohří a jejím okolí.

Soustředění ml.žáků – Brozany nad Ohří 20. – 25. 8.

Celkem 20 hráčů a 3 trenéři se vydali na kolech 20. 8. do Brozan, kde ještě v odpoledních hodinách proběhl úvodní trénink v hale. Po večeři ve sportovním areálu měli možnost shlédnout utkání mezi domácími Brozany a Dobrovicemi ve fotbale v ČFL. Od pondělí probíhaly dvoufázové tréninky, vždy dopoledne a odpoledne v hale. Před večeří kluci usedli na kola a každý den poznávali krásy Českého Středohoří, když navštívili jez v Hostěnicích, zámek ve Vrbičanech, Mc Donalds v Siřejovicích a obec Brňany. Celkem za svůj pobyt najezdili 80 km a všichni bez problémů. Po večeři probíhal program v hale, kdy kluci sehráli turnaj ve fotbale, ukázali svoje vědomosti v kvízu a před odjezdem ve čtvrtek proběhl trojboj, který se skládal ze soutěže v páce, kámen – nůžky – papír a hodu na přesnost. Ve středu 23. srpna shlédli utkání USA – RUSKO v rámci turnaje juniorských výběrů Václava Ježka do 18 let a po zápase se společně s hráči USA také vyfotili.

Soustředění sloužilo především k vzájemnému poznání, když z kategorie minižáků postoupil ročník 2006, vytvoření společných vazeb mezi hráči a trenéry, a oficiálnímu zahájení sezóny 2017 – 2018.

Nedošlo k žádnému zranění, ani kázeňskému přestupku, který by si vyžádal odjezd ze soustředění.

První prověrkou nově se tvořícího družstva, které bude obhajovat 2. místo z MČR v Házenkářském desetiboji, bude 4. ročník festivalu mládeže, který se uskuteční ve dnech 8. 9. – 10.9 v Lovosicích, a na který jsou srdečně zváni všechny rodiče a příznivci házené.