Lovosice čeká velká sláva, kterou si nesmíte nechat ujít!

Velkolepá událost se již více jak měsíc připravuje v zákulisí klubu a my vám dnes přinášíme první informace, na co se vlastně můžete těšit.

60 let házené v Lovosicích

V letošním roce si lovosická házená připomíná velkou událost: 60 let od založení házenkářského klubu! A protože je to významný mezník v historii našeho klubu, rozhodli jsme se u této příležitosti uspořádat oslavu lovosické házené.

Od pátku 8. září do neděle 10. září bude v Lovosicích na 4 hřištích probíhat již 4. ročník velkého mládežnického turnaje Házenkářský festival. Letos si připíše rekordní účast 48 týmů ve třech věkových kategoriích. A v sobotu 9. září se jeho součástí stane také oslava výročí celé lovosické házené.

Celý sobotní program bude probíhat v prostorách zimního stadionu a jeho okolí. Již více jak měsíc na něm pracuje celý štáb lidí, který má před sebou ještě 3 týdny perné práce. Celý svátek bude začínat již v sobotu po obědě, kdy se v prostorách před zimním stadionem uskuteční celý festival akcí: hudební vystoupení kapel, doprovodné akce pro děti i dospělé, chybět nebudou stánky s občerstvením nebo speciální házenkářský obchod. Samozřejmě budeme na místě také s naším fan shopem Lovců.

Nafukovací atrakce, profesionální fotbálky, dobré jídlo a pití.. společná oslava tak může začít!

Hlavním bodem programu bude samozřejmě extraligové utkání Lovců, které začne na pro tuto příležitost speciálně položené palubovce od 19 hodin. Nebude to ale tentokrát to nejdůležitější, na co vás chceme pozvat. Večer bude mít dvě slavnostní chvíle: nejprve oceníme tým, který v roce 1977 vybojoval pro Lovosice historicky první postup do nejvyšší soutěže a následně pak také pětici hráčů, kteří se významně zapsali nejen do historie lovosické házené, ale jejich úspěch a umění mohli obdivovat fanoušci také v národních týmech Československa a České republiky.

Chybět nebude ani vystoupení taneční skupiny nebo speciální poločasový program. A na závěr celého dne pak nebe nad Lovosicemi ozáří slavnostní ohňostroj!

Myslím, že tento krátký výčet by již dnes měl být tou nejlepší pozvánkou na akci, která v historii lovosické házené a troufám si říci v historii klubové házené v České republice nemá obdoby. Moc se na ni těšíme a za všechny, kteří na této akci poctivě pracují můžeme slíbit, že uděláme vše pro to, aby byla důstojnou oslavou sportu, který má v Lovosicích dlouhou a úspěšnou tradici!

Věřím, že se na ní všichni společně potkáme! Nezapomeňte si tedy do svých diářů červeným písmem poznamenat: SOBOTA 9. 9. 2017 – VELKÝ DEN LOVOSICKÉ HÁZENÉ!!

Jsme jeden tým, my a vy!

Kategorie: aktuality