Lovci na úvod podlehli Dukle

Prvním zápasem byl dnes rozehrán 13. ročník mezinárodního turnaje mužů O pohár Františka Arnošta.

HC Dukla Praha – HK FCC Město Lovosice
34:32 (17:19)

V dresu Lovců se představil jednak nový pivot Kopáč, ale také hráči, kteří byli do týmu zařazeni z naší rezervy nebo dorostu. Odpočívali brankář Adamík a spojka Franc, který se zotavuje po operaci ramene. Utkání mělo z obou stran velmi slušné tempo a diváci v hale Chemik tak měli možnost vidět běhavou házenou plnou branek. Oba týmy se v zápase střídaly ve vedení, aby nakonec závěr střetnutí lépe vyšel „domácím“. Dukla si po vítězství 34:32 připsala první dva body do tabulky turnaje. Turnaj pokračuje ve čtvrtek dvěma zápasy:

17:00 Lovosice – Follo Handball (NOR)

19:00 Hüttenberg (GER) – Topoľčany (SVK)

Budeme rádi, když se opět přijdete podívat a povzbudit všechny hrající týmy. Děkujeme.

Komentář trenéra Milana Berky: „Na to v jaké fázi přípravy se nacházíme, jsem s výkonem týmu a především jeho nasazením spokojený. Zápas se odehrál ve slušném tempu, na hřiště se dostaly různé skupiny hráčů. Střídali jsme ve vlnách a vždy chvíli trvalo, než se příslušná skupina rozeběhla. Objevily se staré bolesti, kdy jsme dostávali jednoduché branky po našich individuálních chybách. Jsem spokojen s výkonem brankářů i útočnou fází. Na to, že máme míč v ruce týden, to nebylo špatné.“

Sestava a branky Lovců: Hrdlička, Gebur – Franc, Landa, Kalík 3, Sýkora 4, Motl 4, Motejl, Bouček 2/1, Jelínek, Bičiště 5/1, Barth, Klimt 3, Konárik 1, Provinský 3, Semerád, Prokop 1, Karlovec, Kopáč 1, Malý 5.

Nejvíce branek Dukly: Kastner 7/3, Blecha 6, Mubenzem 5.