Letní sportovní soustředění lovosických minižáků házené 2017

Nejmladší lovosičtí házenkáři absolvovali povedené soustředění v krásném prostředí Krušných hor v nadmořské výšce 1000 m.n.m.

Soustředění minižáci – Nové město Jáchymov 13.8 – 19. 8.

Trénování v tomto prostředí šlo všem dětem k duhu a i díky pěknému počasí se podařilo splnit všechny plánované skce. Zúčastnilo se 21 dětí ročníků 2009, 2008 a 2007. Podařilo se vytvořit docela dobrý kamarádský kolektiv, který je základem pro další úspěšné fungování v dalším sportovním růstu. Celé soustředění bylo organizováno jako soutěž tří sedmičlenných družstev. Soutěžilo se v individuálních disciplínách (sprinty, skoky, švihadla a pod), v hrách (házená, házenkářský baseball, terénní běh družstev apod.) a ve vědomostních kvízech.

Body jsou součtem pořadí.

Celkově zvítězilo družstvo bílé se ziskem 60 bodů ve složení:

Tomáš Křížek 07
Jakub Burša 07
Mirek Klos 07
Adam Skalický 08
Martin Kulíšek 08
Dominik Šindela 09
Matěj Kratochvíl 09

Na druhém místě skončili červení s 61 body v sestavě:

Jakub Gebhart 07
Pavel Šenk 07
Ondra Bradáč 07
Ivan Hauser 07
Jan Svoboda 08
Dominik Chládek 08
Jan Dryje 09

Třetí v těsném závěsu skončili červenočerní – 62 bodů:

Martin Hrabánek 07
Standa Gebhart 07
Michal Bušek 07
Jan Tunkel 07
Krištof Kokkalidis 07
Eliška Klitschová 08
Adam Heřmanovský 09

Všechny děti obdržely medaile, vynikající výkony jednotlivců byly oceněny zvlášť. Soustředění proběhlo v úzké spolupráci s rodiči, kteří pomohli s dopravou, při tréninku a organizaci volného času. Trénování řídili p. Čech a p. Šváb, pomáhala paní Bradáčová, díky patří i paní Gebhartové, Skalické, Kratochvílové, Křížkové, p. Buršovi, p. Dryjemu, p. Gebhartovi, p. Bradáčovi a p. Skalickému. Při soustředění nedošlo k vážnému úrazu ani k žádnému kázeňskému přestupku. Všem účastníkům patří poděkování a uznání za jejich činnost, nejen dospělým, ale i dětem.

Zpracoval: Ing. Jan Šváb