Mini žáci na turnaji Mega mini Liberec

Lovosičtí minižáci ukončili sezonu na tradičním turnaji v Liberci. S předvedenou hrou  můžeme být vcelku spokojeni, ne tak s konečným umístěním.

Mega Mini, Liberec 2017

Bohužel tentokrát snahu kolektivu o co nejlepší výsledky eliminovaly hrubé chyby jednotlivců v závěru utkání s Karvinou a se Zručí n.Sázavou. V obou zápasech lovosičtí vedli ještě 30 sec.před koncem o branku, zbytečně ztratili míč a dovolili soupeři vyrovnat (s Karvinou dokonce z 9 metrového hodu po čase.) Jediné utkání, ve kterém zklamal celý kolektiv, bylo s Chodovem, kde rozhodl jediný hráč soupeře špatně bráněný lovosickou obrannou. Z lovosického týmu lze pochválit za bojovnost a snahu Matěje Fornbauma a Tomáše Křížka, celkově lze konstatovat, že více snahy a bojovnosti ukázali hráči ročníku 2007, což dává neději do příští sezony. Je možno předpokládat, že umístění našeho týmu by bylo lepší při účasti nemocného Davida Srby. I bez něho bylo v silách týmu vybojovat třetí místo. Turnaj vyhrálo družstvo Loun a je to již po čtvrté, co se vítězem Mega mini stal vítěz Podkrušnohorské ligy. Druhý skončil Jičín – oba tyto týmy byly bezkonkurenčně nejlepší. Třetí byla Dukla Praha a čtvrtý Chomutov.

Sestava Lovosic:

Brankáři: Jáchym Toužimský a Samuel Šírek – lze je pochválit za snahu.

v poli: 2006 – Matěj Fornbaum, Václav Durek, Vojta Buryánek, Václav Durek, David Trefný, Vojta Toman, Matěj Reska, 2007: Tomáš Křížek, Jakub Burša, Jakub Gebhart, Standa Gebhart, Pavel Šenk, Martin Hrabánek, Václav Dvořáček.

Ve vloženém turnaji 4+1, kde hráli za Lovosice: Vojta Toman, Václav Durek, Jakub Burša, Standa Gebhart, Ivan Hauser, zvítězilo naše dužstvo bez porážky.

Výsledky Lovosic:

Karviná 9:9 – zbytečné chyby v závěru nás připravily o vítězství,
Chodov 11:13 – nejhorší výkon družstva na turnaji, obrana nefungovala,
Bohumín 21:2 – začínající dívčí družstvo (omylem přijeli na 4+1),
Ústí n.L. 13:1 – družstvo bojovalo, soupeř nestačil,
Zruč.n.S. 11:11 – opět zbytečná remíza díky chybám v závěru,
Louny 7:13 – výsledek odpovídá  výkonnosti obou družstev,
Strakonice 13:6 – družstvo Lovosic hrálo  na své možnosti dobře,
Dukla 9:11 – při větší snaze a bojovnosti mohl být výsledek lepší,
Radebeuhl 19:6 – v boji o 9.místo jsme soupeře z Německa přehráli snadno.

Družstvo na turnaji koučovali p.Havlovec a p. Čech.

Zpracoval: vedoucí družstva Jan Šváb